Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті.
Сахарозаменители нового поколения в кондитерском тесте. Sweeteners new generation in the confectionery test. |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
Цукрозамінники, лактитол, ізомальт, глікемічний індекс, тісто, кондитерські вироби.
Сахарозаменители, лактитол, изомальт, гликемический индекс, тесто, кондитерские изделия. Sweeteners, lactitol, isomalt, glycemic index, pastry, confectionery. |
|
Description |
Проаналізовано наявні на ринку України цукрозамінники, визначено їх вплив на реологічні характеристики різних видів тіста та якість готових виробів.
Проанализированы имеющиеся на рынке Украины сахарозаменители, определено их влияние на реологические характеристики различных видов теста и качество готовых изделий. Analyzed are available at the market of Ukraine sweeteners, is determined by their influence on the rheological characteristics of different types of test and quality of finished products. |
|
Date |
2012-06-28T13:25:02Z
2012-06-28T13:25:02Z 2007 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1944
|
|
Language |
uk_UK
|
|