Запис Детальніше

Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті.
Сахарозаменители нового поколения в кондитерском тесте.
Sweeteners new generation in the confectionery test.
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject Цукрозамінники, лактитол, ізомальт, глікемічний індекс, тісто, кондитерські вироби.
Сахарозаменители, лактитол, изомальт, гликемический индекс, тесто, кондитерские изделия.
Sweeteners, lactitol, isomalt, glycemic index, pastry, confectionery.
 
Description Проаналізовано наявні на ринку України цукрозамінники, визначено їх вплив на реологічні характеристики різних видів тіста та якість готових виробів.
Проанализированы имеющиеся на рынке Украины сахарозаменители, определено их влияние на реологические характеристики различных видов теста и качество готовых изделий.
Analyzed are available at the market of Ukraine sweeteners, is determined by their influence on the rheological characteristics of different types of test and quality of finished products.
 
Date 2012-06-28T13:25:02Z
2012-06-28T13:25:02Z
2007
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1944
 
Language uk_UK