Запис Детальніше

Комбінованій кисломолочний продукт - йогурт «Луганський»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комбінованій кисломолочний продукт - йогурт «Луганський»
Комбинированный кисломолочный продукт - йогурт «Луганский»
Сombined milk product - yogurt "Lugansk"
 
Creator Маляренко, Т. В.
Маляренко, Т. В.
Malyarenko, T.
Власов, А. В.
Власов, А. В.
Vlasov, A.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject кислотність
кислотность
acidity
технологія
йогурт
комбінований кисломолочний продукт
закваска
бактерії
сквашування
технология
комбинированный кисломолочный продукт
закваска
бактерии
сквашивания
technology
yogurt
combined dairy products
yeast
bacteria
fermentation
 
Description Описані параметри приготування закваски для виробництва йогурту «Луганський». На основі клінічних досліджень зроблено висновок про те, що розроблений комбінований кисломолочний продукт «Луганський» володіє підвищеною харчовою і біологічною цінністю.
Описанные параметры приготовления закваски для производства йогурта «Луганский». На основе клинических исследований сделан вывод о том, что разработанный комбинированный кисломолочный продукт «Луганский» обладает повышенной пищевой и биологической ценностью.
It was describe the parameters of prepare a preparation of fermentation for the production of yogurt "Lugansk". The developed combined milk product "Lugansk" has a high nutritional and biological value based on clinical studies concluded that
 
Date 2012-07-06T16:05:32Z
2012-07-06T16:05:32Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Маляренко, Т. В. Комбінованій кисломолочний продукт - йогурт «Луганський» / Т. В. Маляренко, А. В. Власов, Т. А. Скорченко // Молочное дело. – 2004. – № 6. – С. 12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2088
 
Language other