Комбінованій кисломолочний продукт - йогурт «Луганський»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комбінованій кисломолочний продукт - йогурт «Луганський»
Комбинированный кисломолочный продукт - йогурт «Луганский» Сombined milk product - yogurt "Lugansk" |
|
Creator |
Маляренко, Т. В.
Маляренко, Т. В. Malyarenko, T. Власов, А. В. Власов, А. В. Vlasov, A. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
кислотність
кислотность acidity технологія йогурт комбінований кисломолочний продукт закваска бактерії сквашування технология комбинированный кисломолочный продукт закваска бактерии сквашивания technology yogurt combined dairy products yeast bacteria fermentation |
|
Description |
Описані параметри приготування закваски для виробництва йогурту «Луганський». На основі клінічних досліджень зроблено висновок про те, що розроблений комбінований кисломолочний продукт «Луганський» володіє підвищеною харчовою і біологічною цінністю.
Описанные параметры приготовления закваски для производства йогурта «Луганский». На основе клинических исследований сделан вывод о том, что разработанный комбинированный кисломолочный продукт «Луганский» обладает повышенной пищевой и биологической ценностью. It was describe the parameters of prepare a preparation of fermentation for the production of yogurt "Lugansk". The developed combined milk product "Lugansk" has a high nutritional and biological value based on clinical studies concluded that |
|
Date |
2012-07-06T16:05:32Z
2012-07-06T16:05:32Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Маляренко, Т. В. Комбінованій кисломолочний продукт - йогурт «Луганський» / Т. В. Маляренко, А. В. Власов, Т. А. Скорченко // Молочное дело. – 2004. – № 6. – С. 12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2088 |
|
Language |
other
|
|