Запис Детальніше

Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення
Сухие смеси для мороженого оздоровительного и лечебно-профилактического назначения
Dry mixes for ice cream and improving health-care setting
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
суха суміш
інгредієнт
підсолоджувачі
фруктоза
смакові наповнювачі
сухая смесь
ингредиент
подсластители
фруктоза
вкусовые наполнители
dry mix ingredients
sweeteners
fructose
flavor filling
 
Description Здійснено підбір підсолоджувачів природного походження, які відповідають вимогам дієтичного харчування. Визначено оптимальні дози використання фруктози у технології виробництва розробленої суміші для морозива, до складу якої входить молочна основа, фруктоза, цикорій, топінамбур, плодово-ягідні соки та інтегрована стабілізаційна система.
Осуществлен подбор подсластителей природного происхождения, которые отвечают требованиям диетического питания. Определены оптимальные дозы использования фруктозы в технологии производства разработанной смеси для мороженого, в состав которой входит молочная основа, фруктоза, цикорий, топинамбур, плодово-ягодные соки и интегрированная стабилизационная система.
It was done the selection of natural sweeteners that meet the diet requirements. The optimum dose of fructose in production technology developed for ice cream mix, which includes milk-based, fructose, chicory, artichoke, fruit juices and integrated stabilization system.
 
Date 2012-07-06T16:13:00Z
2012-07-06T16:13:00Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак // Молочное дело. — 2008. — № 4 (65). — С.11-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2089