Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення
Сухие смеси для мороженого оздоровительного и лечебно-профилактического назначения Dry mixes for ice cream and improving health-care setting |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Осьмак (Федченко), Т. Г. Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream суха суміш інгредієнт підсолоджувачі фруктоза смакові наповнювачі сухая смесь ингредиент подсластители фруктоза вкусовые наполнители dry mix ingredients sweeteners fructose flavor filling |
|
Description |
Здійснено підбір підсолоджувачів природного походження, які відповідають вимогам дієтичного харчування. Визначено оптимальні дози використання фруктози у технології виробництва розробленої суміші для морозива, до складу якої входить молочна основа, фруктоза, цикорій, топінамбур, плодово-ягідні соки та інтегрована стабілізаційна система.
Осуществлен подбор подсластителей природного происхождения, которые отвечают требованиям диетического питания. Определены оптимальные дозы использования фруктозы в технологии производства разработанной смеси для мороженого, в состав которой входит молочная основа, фруктоза, цикорий, топинамбур, плодово-ягодные соки и интегрированная стабилизационная система. It was done the selection of natural sweeteners that meet the diet requirements. The optimum dose of fructose in production technology developed for ice cream mix, which includes milk-based, fructose, chicory, artichoke, fruit juices and integrated stabilization system. |
|
Date |
2012-07-06T16:13:00Z
2012-07-06T16:13:00Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А.
Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак // Молочное дело. — 2008. — № 4 (65). — С.11-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2089 |
|