Конина - додатковий резерв м'яса в Україні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конина - додатковий резерв м'яса в Україні
Конина - дополнительный резерв мяса в Украине Horse - an additional allowance of meat in Ukraine |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Peshuk, L. Пешук, Л. В. |
|
Subject |
розбирання туш
розделка туш конина характеристика sorting carcasses horse characterization |
|
Description |
Визначено та проаналізовано хімічний склад м'яса та жиру сільськогосподарських тварин. Розглянуто характеристики конини по категоріям та етапи розбирання туш. Определены и проанализированы химический состав мяса и жира сельскохозяйственных животных. Рассмотрены характеристики конины по категориям и этапы разделки туш. Identified and analyzed the chemical composition of meat and fat cattle. Considered by category specifications horse and stages of disassembly carcasses.
|
|
Date |
2012-08-28T19:01:30Z
2012-08-28T19:01:30Z 2006 |
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Конина - додатковий резерв м'яса в Україні / Л. В. Пешук // Мясное дело. – 2006. - №3. – С. 22-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2202 |
|
Language |
uk_UK
|
|