Запис Детальніше

Конина - додатковий резерв м'яса в Україні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конина - додатковий резерв м'яса в Україні
Конина - дополнительный резерв мяса в Украине
Horse - an additional allowance of meat in Ukraine
 
Creator Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Пешук, Л. В.
 
Subject розбирання туш
розделка туш
конина
характеристика
sorting carcasses
horse
characterization
 
Description Визначено та проаналізовано хімічний склад м'яса та жиру сільськогосподарських тварин. Розглянуто характеристики конини по категоріям та етапи розбирання туш. Определены и проанализированы химический состав мяса и жира сельскохозяйственных животных. Рассмотрены характеристики конины по категориям и этапы разделки туш. Identified and analyzed the chemical composition of meat and fat cattle. Considered by category specifications horse and stages of disassembly carcasses.
 
Date 2012-08-28T19:01:30Z
2012-08-28T19:01:30Z
2006
 
Identifier Пешук, Л. В. Конина - додатковий резерв м'яса в Україні / Л. В. Пешук // Мясное дело. – 2006. - №3. – С. 22-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2202
 
Language uk_UK