Мікробіологія молока і молочних продуктів: Конспект лекцій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія молока і молочних продуктів: Конспект лекцій
Микробиология молока и молочных продуктов: Конспект лекций Microbiology of milk and dairies: Compendium of lectures |
|
Creator |
Антонюк, М. М.
Шевченко, О. М. Антонюк, М. Н. Шевченко, А. М. Antonyuk, M. M. Shevchenko, O. |
|
Subject |
молочнокисла мікрофлора, закваска, контамінація, маслоробство, сироробство, молочні консерви, морозиво, мікробіологічний контроль;
молочнокислая микрофлора, закваска, контаминация, маслоделие, сыроделие, молочные консервы, мороженое, микробиологический контроль; lactate microflora, ferment, kontamination, buttermaking, cheesemaking, ice-cream, microbiological control |
|
Description |
У конспекті лекцій розглянуті наступні питання: 1. Мікробіологія молока, 2. Мікробіологія заквасок і кисломолочних продуктів, 3. Мікробіологія маслоробства, 4. Мікробіологія сироробства, 5. Мікробіологія молочних консервів і морозива. В конспекте лекций рассмотрены следующие вопросы: 1. Микробиология молока, 2. Микробиология заквасок и кисломолочных продуктов, 3. Микробиология маслоделия, 4. Микробиология сироделия, 5. Микробиология молочных консервов и мороженого. In the compendium of lectures next questions are considered: 1. Microbiology of milk, 2. Microbiology of ferments and soul-milk foods, 3. Microbiology of buttermaking, 4. Microbiology of сироделия, 5. Microbiology of ice-cream. |
|
Publisher |
Київ, РВЦ НУХТ
|
|
Date |
2012-08-29T07:57:15Z
2012-08-29T07:57:15Z 2007 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
|
|