Запис Детальніше

Мікробіологія молока і молочних продуктів: Конспект лекцій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія молока і молочних продуктів: Конспект лекцій
Микробиология молока и молочных продуктов: Конспект лекций
Microbiology of milk and dairies: Compendium of lectures
 
Creator Антонюк, М. М.
Шевченко, О. М.
Антонюк, М. Н.
Шевченко, А. М.
Antonyuk, M. M.
Shevchenko, O.
 
Subject молочнокисла мікрофлора, закваска, контамінація, маслоробство, сироробство, молочні консерви, морозиво, мікробіологічний контроль;
молочнокислая микрофлора, закваска, контаминация, маслоделие, сыроделие, молочные консервы, мороженое, микробиологический контроль;
lactate microflora, ferment, kontamination, buttermaking, cheesemaking, ice-cream, microbiological control
 
Description У конспекті лекцій розглянуті наступні питання: 1. Мікробіологія молока, 2. Мікробіологія заквасок і кисломолочних продуктів, 3. Мікробіологія маслоробства, 4. Мікробіологія сироробства, 5. Мікробіологія молочних консервів і морозива.
В конспекте лекций рассмотрены следующие вопросы: 1. Микробиология молока, 2. Микробиология заквасок и кисломолочных продуктов, 3. Микробиология маслоделия, 4. Микробиология сироделия, 5. Микробиология молочных консервов и мороженого.
In the compendium of lectures next questions are considered:
1. Microbiology of milk, 2. Microbiology of ferments and soul-milk foods, 3. Microbiology of buttermaking, 4. Microbiology of сироделия, 5. Microbiology of ice-cream.
 
Publisher Київ, РВЦ НУХТ
 
Date 2012-08-29T07:57:15Z
2012-08-29T07:57:15Z
2007
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214