Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
Методические указания к изучению дисциплины и выполнения лабораторных работ для студентов специальности 6.091700 "Технология жиров и жирозаменителей" (ТЖ-IV) направления 0917 "Пищевая технология и инженеррия" дневной формы обучения Guidance for the discipline and laboratory work for students majoring 6.091700 "Technology of fats and fat substitutes" (LS-IV) direction 0917 "Food Technology and Engineering" full-time education |
|
Creator |
Воронцов, О. О.
Vorontsov, O. Воронцов, А. А. Игнатенко, С. В. Ігнатенко, С. В. Ignatenko, S. |
|
Subject |
мікробіологія жирів
жирозамінники микробиология жиров microbiology fat жирозаменителей substitutes |
|
Date |
2012-09-06T00:37:54Z
2012-09-06T00:37:54Z 2007 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Мікробіологія жирів та жирозамінників : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спец. 6.091700 ″"Технологія жирів та жирозамінників″ напряму 0917 ″Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання / Уклад.: А. А. Воронцов, С. В. Ігнатенко. – К.: НУХТ, 2006 – 54 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2359 |
|
Language |
uk_UK
|
|