Запис Детальніше

Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
Методические указания к изучению дисциплины и выполнения лабораторных работ для студентов специальности 6.091700 "Технология жиров и жирозаменителей" (ТЖ-IV) направления 0917 "Пищевая технология и инженеррия" дневной формы обучения
Guidance for the discipline and laboratory work for students majoring 6.091700 "Technology of fats and fat substitutes" (LS-IV) direction 0917 "Food Technology and Engineering" full-time education
 
Creator Воронцов, О. О.
Vorontsov, O.
Воронцов, А. А.
Игнатенко, С. В.
Ігнатенко, С. В.
Ignatenko, S.
 
Subject мікробіологія жирів
жирозамінники
микробиология жиров
microbiology fat
жирозаменителей
substitutes
 
Date 2012-09-06T00:37:54Z
2012-09-06T00:37:54Z
2007
 
Type Other
 
Identifier Мікробіологія жирів та жирозамінників : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спец. 6.091700 ″"Технологія жирів та жирозамінників″ напряму 0917 ″Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання / Уклад.: А. А. Воронцов, С. В. Ігнатенко. – К.: НУХТ, 2006 – 54 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2359
 
Language uk_UK