Мікробіологія галузі : Методичні рекомендації до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія галузі : Методичні рекомендації до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання
Микробиология отрасли : Методические рекомендации к изучению дисциплины и выполнению контрольных работ для студентов специальности "Технология хранения, консервирования и переработки мяса" направления 6.051701 "Пищевая технология и инженерия" дневной и заочной форм обучения Microbiology branch : Guidelines to the discipline and execution of tests for students of specialty "Technology of storage, preservation and processing of meat" direction 6.051701 "Food Technology and Engineering" full-time and distance learning |
|
Creator |
Воронцов, О. О.
Vorontsov, O. Воронцов, А. А. |
|
Subject |
мікробіологія галузі
микробиология отрасли microbiology branch |
|
Description |
Методичні рекомендації до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання Для виробництва якісних харчових продуктів вивчення життєдіяльності мікроорганізмів, знання методів мікробіологічного та санітарно-бактеріологічного контролю на харчових підприємствах має вирішальне значення. Мікробіологія – одна з дисциплін фахової підготовки, оскільки якість м’яса та м’ясних виробів суттєво залежить від наявності в сировині мікроорганізмів та їх розвитку в процесі виробництва. Для производства качественных пищевых продуктов изучения жизнедеятельности микроорганизмов, знание методов микробиологического и санитарно-бактериологического контроля на пищевых предприятиях имеет решающее значение. Микробиология - одна из дисциплин профессиональной подготовки, поскольку качество мяса и мясных изделий существенно зависит от наличия в сырье микроорганизмов и их развития в процессе производства. To produce quality food study of microorganisms, knowledge of methods of microbiological and sanitary bacteriological control of food plants is crucial. Microbiology - one of the courses of professional training, because the quality of meat and meat products significantly depends on the presence of microorganisms in raw materials and their development in the production process. |
|
Date |
2012-09-06T00:43:46Z
2012-09-06T00:43:46Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Мікробіологія галузі: Метод. вказівки до вивчення дисц. та викон. контрол. роботи для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання. / Уклад.: О. О. Воронцов. – К.: НУХТ, 2011. – 14 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2360 |
|
Language |
uk_UK
|
|