Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 “Зберігання, консервування та переробка м’яса” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 “Зберігання, консервування та переробка м’яса” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
 
Creator Воронцов, О. О.
Vorontsov, O.
 
Subject Методичні вказівки
 
Description Методичні вказівки
до виконання лабораторних робіт
для студентів спеціальності 6.091700
“Зберігання, консервування та переробка м’яса”
напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія”
денної форми навчання
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-06T00:49:06Z
2012-09-06T00:49:06Z
2006
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2361
 
Language uk_UK