Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 “Зберігання, консервування та переробка м’яса” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 “Зберігання, консервування та переробка м’яса” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
|
|
Creator |
Воронцов, О. О.
Vorontsov, O. |
|
Subject |
Методичні вказівки
|
|
Description |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 “Зберігання, консервування та переробка м’яса” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-09-06T00:49:06Z
2012-09-06T00:49:06Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2361
|
|
Language |
uk_UK
|
|