Запис Детальніше

Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі
Альтернативная замена яичного порошка в майонезе
Alternative replacement egg powder in mayonnaise
 
Creator Дядечко, О. В.
Дядечко, Е. В.
Dyadechko, E.
Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А.
Bakhmach, V.
 
Subject рецептура
рецептура
recipe
майонез
якість
рослинний білок
майонез
качество
растительный белок
mayonnaise
quality
vegetable protein
 
Description Досліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів
АННОТАЦИЯ
Исследована эффективность использования белковофосфолипидного комплекса при производстве майонезов

The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise
 
Date 2012-09-13T18:49:21Z
2012-09-13T18:49:21Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дядечко, О. В. Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі / О. В. Дядечко, В. О. Бахмач // Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку : міжнар. наук.-прак. конф., 24-25 листопада 1999 р. - К., 2012. - С. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2554
 
Language uk_UK