Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі
Альтернативная замена яичного порошка в майонезе Alternative replacement egg powder in mayonnaise |
|
Creator |
Дядечко, О. В.
Дядечко, Е. В. Dyadechko, E. Бахмач, В. О. Бахмач, В. А. Bakhmach, V. |
|
Subject |
рецептура
рецептура recipe майонез якість рослинний білок майонез качество растительный белок mayonnaise quality vegetable protein |
|
Description |
Досліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів АННОТАЦИЯ Исследована эффективность использования белковофосфолипидного комплекса при производстве майонезов The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise |
|
Date |
2012-09-13T18:49:21Z
2012-09-13T18:49:21Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дядечко, О. В. Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі / О. В. Дядечко, В. О. Бахмач // Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку : міжнар. наук.-прак. конф., 24-25 листопада 1999 р. - К., 2012. - С. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2554 |
|
Language |
uk_UK
|
|