Запис Детальніше

Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування
Исследование свойств кекса функционального направления
Investigation of the functional properties of cupcake direction
 
Creator Іванова, В. Д.
Хлєбутіна, М. С.
Івчук, Н. П.
Ivanova, V.
Hlebutina, M.
Ivchuk, N.
Иванова, В. Д.
Хлебутина, М. С.
Ивчук, Н. П.
 
Subject функціональні продукти
кекс
рослинна сировина
горохове борошно
чорноплідна горобина
лікувально-профілактичне харчування
функциональные продукты
кекс
растительное сырье
гороховая мука
черноплодная рябина
лечебно-профилактическое питание
functional foods
cake
herbs
pea flour
chokeberry
preventive nutrition
 
Description Наведено результати досліджень властивостей нового виду кексу функціональної дії. Дослдіжено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні властивості експериментальних зразків кексів з додаванням борохового борошна та порошку чорноплідної горобини.
Приведены результаты исследований свойств нового вида кекса функционального действия. Дослдижено физико-химические, структурно-механические, органолептические свойства экспериментальных образцов кексов с добавлением Бороховим муки и порошка черноплодной рябины.
The results of investigations of properties of a new kind of cake functional. Dosldizheno physico-chemical, structural, mechanical, organoleptic properties of experimental samples cake with the addition borohovoho meal and powder of chokeberry.
 
Date 2012-09-14T18:22:11Z
2012-09-14T18:22:11Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Іванова, В. Д. Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування / В. Д. Іванова, М. С. Хлєбутіна, Н. П. Івчук // Наукові праці ОНАХТ. — 2011. — Вип. 40., № 1 - С. 82-86.
2073-8730
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
 
Language uk_UK