Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування
Исследование свойств кекса функционального направления Investigation of the functional properties of cupcake direction |
|
Creator |
Іванова, В. Д.
Хлєбутіна, М. С. Івчук, Н. П. Ivanova, V. Hlebutina, M. Ivchuk, N. Иванова, В. Д. Хлебутина, М. С. Ивчук, Н. П. |
|
Subject |
функціональні продукти
кекс рослинна сировина горохове борошно чорноплідна горобина лікувально-профілактичне харчування функциональные продукты кекс растительное сырье гороховая мука черноплодная рябина лечебно-профилактическое питание functional foods cake herbs pea flour chokeberry preventive nutrition |
|
Description |
Наведено результати досліджень властивостей нового виду кексу функціональної дії. Дослдіжено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні властивості експериментальних зразків кексів з додаванням борохового борошна та порошку чорноплідної горобини.
Приведены результаты исследований свойств нового вида кекса функционального действия. Дослдижено физико-химические, структурно-механические, органолептические свойства экспериментальных образцов кексов с добавлением Бороховим муки и порошка черноплодной рябины. The results of investigations of properties of a new kind of cake functional. Dosldizheno physico-chemical, structural, mechanical, organoleptic properties of experimental samples cake with the addition borohovoho meal and powder of chokeberry. |
|
Date |
2012-09-14T18:22:11Z
2012-09-14T18:22:11Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванова, В. Д. Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування / В. Д. Іванова, М. С. Хлєбутіна, Н. П. Івчук // Наукові праці ОНАХТ. — 2011. — Вип. 40., № 1 - С. 82-86.
2073-8730 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581 |
|
Language |
uk_UK
|
|