Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості
Методические подходы к оценке человеского капитали на предприятиях пищевой промышленности Methodological approaches to assessing human capital in the food industry |
|
Creator |
Драган, О. І.
Драган, Е. И. Dragan, O. |
|
Subject |
харчова промисловість
людський капітал персонал оцінка методичний підхід підприємство пищевая промышленность человеческий капитал персонал методический подход оценка предприятие food industry human capital personnel methodical approach evaluation enterprise |
|
Description |
Автором обосновываются методические подходы к оценке человеческого капитала на предприятии пищевой промышленности, которые учитывают показатели интеллектуального развития, инновационной деятельности, стимулирование персонала в посткризисных условиях.
Автором обгрунтовуються методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємствах харчової промисловості, які враховують показники інтелектуального розвитку, інноваійної діяльності, стимулювання персоналу в посткризових умовах. The author has grounded methodological approaches to assessing human capital in the food industry, which considers the innovation, intellectual development and promotion of staff in post-crisis conditions. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-09-18T12:28:59Z
2012-09-18T12:28:59Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. Вип.26.− Черкаси.− ЧДТУ, 2011.− С.168−171.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2676 |
|
Language |
other
|
|