Запис Детальніше

Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості
Методические подходы к оценке человеского капитали на предприятиях пищевой промышленности
Methodological approaches to assessing human capital in the food industry
 
Creator Драган, О. І.
Драган, Е. И.
Dragan, O.
 
Subject харчова промисловість
людський капітал
персонал
оцінка
методичний підхід
підприємство
пищевая промышленность
человеческий капитал
персонал
методический подход
оценка
предприятие
food industry
human capital
personnel
methodical approach
evaluation
enterprise
 
Description Автором обосновываются методические подходы к оценке человеческого капитала на предприятии пищевой промышленности, которые учитывают показатели интеллектуального развития, инновационной деятельности, стимулирование персонала в посткризисных условиях.
Автором обгрунтовуються методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємствах харчової промисловості, які враховують показники інтелектуального розвитку, інноваійної діяльності, стимулювання персоналу в посткризових умовах.
The author has grounded methodological approaches to assessing human capital in the food industry, which considers the innovation, intellectual development and promotion of staff in post-crisis conditions.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-18T12:28:59Z
2012-09-18T12:28:59Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. Вип.26.− Черкаси.− ЧДТУ, 2011.− С.168−171.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2676
 
Language other