Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на формування структури тістових мас і готових кексів для хворих на цукровий діабет
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на формування структури тістових мас і готових кексів для хворих на цукровий діабет
Исследования традиционных и нетрадиционных сахарозаменителей на формирование структуры тестовых масс и готовых кексов для больных сахарным диабетом Research of the influence of traditional and alternative sweeteners on the structure dough masses and cakes for diabetics |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
цукрозамінники
сахарозаменители sugar substitutes тістові маси структурні характеристики тестовые массы структурные характеристики dough masses structural characteristics |
|
Description |
Розглянуто формування структури тіста та кексів при використанні в якості цукрозамінників лактитолу та ізомальту. Доведено, що лактитол покращує структурно-механічні властивості кексів, ізомальт дещо погіршує їх. Наведені рекомендації щодо надання виробам відповідних структурних характеристик.
Изучено формирование структуры теста и кексов в случае использование в качестве сахарозаменителей лактитола и изомальта. Доказано, что лактиол улучшает структурно-механические характеристики кексов, а изомальт их несколько ухудшает. Разработаны рекомендации для придания изделиям соответствующих структурных характеристик. The forming structure of dough and cakes when used sweeteners laktytolu and izomaltu. It is proved that laktytol improves the structural and mechanical properties of cakes, izomalt slightly deteriorate. These recommendations provide products relevant structural characteristics. |
|
Date |
2012-09-22T07:31:43Z
2012-09-22T07:31:43Z 2006 |
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Дослідження впливу технологічних параметрів вибілювання соняшникової олії на вміст продуктів окиснення / В. В. Дорохович // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2006. – Вип. 2. – С. 125-133.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2872 |
|
Language |
uk_UK
|
|