Запис Детальніше

Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів
Методологические принципы и методики определения показателей эффективности развития малых предприятий по производству пищевых продуктов
Methodological principles and methods of determination of effectiveness of small companies producing food
 
Creator Говорушко, Т. А.
Говорушко, Т. А.
Govorushko, T.
 
Subject оцінка
малі підприємства
ефективність
критерій ефективності
методологія
методика
оценка
малые предприятия
эффективность
критерий эффективности
методология
методика
evaluation
small businesses
effectiveness
efficiency criterion
methodology
methods
 
Description Розглянуто проблему методології оцінки ефективності розвитку малих виробничих підприємств. Запропоновано методологічні принципи та методику розрахунку показників ефективності малих підприємств з виробництва харчових продуктів.
Рассмотрена проблема методологии оценки эффективности развития малых производственных предприятий. Предложены методологические принципы и методику расчета показателей эффективности малых предприятий по производству пищевых продуктов.
The problem of methodology for evaluating the effectiveness of small manufacturing enterprises. Methodological principles and methodology for calculating performance of small enterprises for the production of food.
 
Date 2012-09-25T09:40:56Z
2012-09-25T09:40:56Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Говорушко, Т. А. Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 9 – 10. – С. 59 – 65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2976
 
Language other