Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів
Методологические принципы и методики определения показателей эффективности развития малых предприятий по производству пищевых продуктов Methodological principles and methods of determination of effectiveness of small companies producing food |
|
Creator |
Говорушко, Т. А.
Говорушко, Т. А. Govorushko, T. |
|
Subject |
оцінка
малі підприємства ефективність критерій ефективності методологія методика оценка малые предприятия эффективность критерий эффективности методология методика evaluation small businesses effectiveness efficiency criterion methodology methods |
|
Description |
Розглянуто проблему методології оцінки ефективності розвитку малих виробничих підприємств. Запропоновано методологічні принципи та методику розрахунку показників ефективності малих підприємств з виробництва харчових продуктів.
Рассмотрена проблема методологии оценки эффективности развития малых производственных предприятий. Предложены методологические принципы и методику расчета показателей эффективности малых предприятий по производству пищевых продуктов. The problem of methodology for evaluating the effectiveness of small manufacturing enterprises. Methodological principles and methodology for calculating performance of small enterprises for the production of food. |
|
Date |
2012-09-25T09:40:56Z
2012-09-25T09:40:56Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Говорушко, Т. А. Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 9 – 10. – С. 59 – 65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2976 |
|
Language |
other
|
|