Запис Детальніше

Теоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показників

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показників
Теоретические основы обоснования видов эффективности развития малого предпринимательства в пищевой промышленности Украины, их критериев и показателей
Theoretical basis of justification kinds effectiveness of small business in the food industry in Ukraine, their criteria and indicators
 
Creator Говорушко, Т. А.
Говорушко, Т. А.
Govorushko, T.
 
Subject критерій
Ефективність
розвиток
малі підприємства
критерий
Эффективность
развитие
малые предприятия
small businesses criterion
Efficiency
development
 
Description Обґрунтовано види ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України з точки зору виділення соціальної і економічної ефективності. На основі теоретичного аналізу конкретизовано їх критерії і з позицій практичних міркувань рекомендовано систему показників для аналізу.
Обосновано виды эффективности развития малого предпринимательства в пищевой промышленности Украины с точки зрения выделения социальной и экономической эффективности. На основе теоретического анализа конкретизированы их критерии и с позиций практических соображений рекомендуется система показателей для анализа.
Grounded types of efficiency of development of small enterprise are in food retail industry of Ukraine from the point of view the selection of social and economic efficiency. On the basis of theoretical analysis their criteria are specified from positions of the practical reasonings the system of indexes is made to order for an analysis.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-26T07:14:44Z
2012-09-26T07:14:44Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3001
 
Language other