Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок
Исследование структурно-механических характеристик кефира различных марок
The study of structural and mechanical properties of different brands of yogurt
 
Creator Подобій, О. В.
Попова, А. В.
Мірошников, О. М.
Стеценко, Н. О.
Stetsenko, N.
Podobiy, O.
Popova, A.
Miroshnikov, O.
Мирошников, О. Н.
Подобий, Е. В.
Стеценко, Н. А.
Попова, А. В.
 
Subject кефір
кисломолочні продукти
реологічні параметри
криві течії
структурно-механічні характеристики
кефир
кисломолочные продукты
реологические параметры
кривые течения
структурно-механические характеристики
kefir
milk products
rheology
flow curves
structural and mechanical characteristics
 
Description Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність.
Установлено, что все исследуемые кефиры относятся к структурированным систем с четко выраженной надмолекулярной коагуляционной структурой, для которых характерна прочность и пластичность.
Found that all investigated kefir relating to structured systems with well-defined supramolecular structure coagulation, characterized by strength and ductility.
Харчова наука і технології
 
Date 2012-09-29T20:06:49Z
2012-09-29T20:06:49Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Подобій, О. В. Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок / О. В. Подобій, Н. О. Стеценко, А. В. Попова, О. М. Мірошников // Харчова наука та технологія. – 2012. - № 4. – С. 105-108.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3069
 
Language uk_UK