Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок
Исследование структурно-механических характеристик кефира различных марок The study of structural and mechanical properties of different brands of yogurt |
|
Creator |
Подобій, О. В.
Попова, А. В. Мірошников, О. М. Стеценко, Н. О. Stetsenko, N. Podobiy, O. Popova, A. Miroshnikov, O. Мирошников, О. Н. Подобий, Е. В. Стеценко, Н. А. Попова, А. В. |
|
Subject |
кефір
кисломолочні продукти реологічні параметри криві течії структурно-механічні характеристики кефир кисломолочные продукты реологические параметры кривые течения структурно-механические характеристики kefir milk products rheology flow curves structural and mechanical characteristics |
|
Description |
Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність.
Установлено, что все исследуемые кефиры относятся к структурированным систем с четко выраженной надмолекулярной коагуляционной структурой, для которых характерна прочность и пластичность. Found that all investigated kefir relating to structured systems with well-defined supramolecular structure coagulation, characterized by strength and ductility. Харчова наука і технології |
|
Date |
2012-09-29T20:06:49Z
2012-09-29T20:06:49Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Подобій, О. В. Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних
торгових марок / О. В. Подобій, Н. О. Стеценко, А. В. Попова, О. М. Мірошников //
Харчова наука та технологія. – 2012. - № 4. – С. 105-108.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3069 |
|
Language |
uk_UK
|
|