Analiz asortimentu khliba i khlibobulochnih virobiv ozdorovchogo priznachennya na rinku Ukraini
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Analiz asortimentu khliba i khlibobulochnih virobiv ozdorovchogo priznachennya na rinku Ukraini
|
|
Creator |
Стеценко, Н. О.
Землинська, М. Д. Stetsenko, N. |
|
Subject |
хліб
хлібобулочні вироби оздоровчі продукти |
|
Description |
Аналіз асортиментної політики підприємств хлібопекарської галузі свідчить про те, що практично на всіх підприємствах випускаються вироби, призначені для профілактичного харчування. Сьогодні споживачі прагнуть купувати, в першу чергу, якісний, смачний і корисний хліб. Тому сегмент високоякісних хлібобулочних виробів функціонального призначення буде успішно розвиватися. І важливим моментом у його розвитку є грамотний маркетинг − така продукція повинна бути якісно представлена кінцевому споживачу: наприклад, комплексне наочне уявлення − від барвистої і яскравої упаковки до грамотного і доступного роз'яснення користі продукту
|
|
Date |
2012-09-29T20:35:44Z
2012-09-29T20:35:44Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3072
|
|
Language |
uk_UK
|
|