Упровадження способу „двохетапного” випікання хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Упровадження способу „двохетапного” випікання хлібобулочних виробів
Внедрение способа «двухэтапного» выпекания хлебобулочных изделий Introduction of the 2-stage baking method for bakery products |
|
Creator |
Ковальов, О. В.
Бабко, Є. М. Іщенко, Т. І. Місечко, Н. О. Федорів, В. М. Kovalyov, O. Babko, E. Ishchenko, T. Misechko, N. Fedorov, V. Бабко, Е. Н. Ищенко, Т. И. |
|
Subject |
Частково випечені хлібобулочні вироби, двухетапна випічка, часткове випікання, вакуум-випарне охолодження, допікання, напівфабрикати хлібобулочних виробів
Частично выпеченные хлебобулочные изделия, двухетапная выпечка, частичное выпекание, вакуум-испарительное охлаждение, допекание, полуфабрикаты хлебобулочных изделий Par-baked bakery products, 2-stage baking, parbaking, vacuum evaporation cooling, fully baking, semi-finished bakery products |
|
Description |
Досліджено спосіб «двохетапної», часткової, випічки хлібобулочних виробів з використанням вакуумно-випарного охолоджування та послідуючим допіканням, що дозволяє продовжити термін зберігання виробів без зниження їхньої якості. Исследовано способ «двухэтапной», частичной, выпечки хлебобулочных изделий с использованием вакуумно-испарительного охлаждения и последующим допеканием, что позволяет продлить срок хранения изделий без снижения их качества. The 2-stage baking, pre-baking, method for bakery products with vacuum evaporation cooling and following fully baking that allows to extend the shelf life without decreasing its quality has been investigated. |
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-02-04T22:02:07Z
2012-02-04T22:02:07Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/182
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 5 (66);С.43-44.
|
|