Запис Детальніше

Оптимальна відкачка дифузійного соку та її визначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимальна відкачка дифузійного соку та її визначення
Оптимальная откачка диффузионного сока и её определение
Optimal raw juice evacuation and its calculating
 
Creator Масліков, М. М.
Масликов, М. М.
Maslikov, M. M.
Масліков, М. О.
Масликов, М. А.
Maslikov, M. O.
 
Subject цукрозавод
дифузійна установка
модель
відбір соку
оптимізація
сахарный завод
диффузионная установка
модель
откачка сока
оптимизация
sugar production
extraction plant
model
raw juice evacuation
optimisation
 
Description Розроблено оптимізаційну модель дифузійного відділення цукробурякового виробництва, що дає змогу визначати оптимальну відкачку дифузійного соку, і комп’ютерну програму «ПРОВІД» для її розрахунку. Отримані результати можуть бути використані для прогнозування та оптимального керування дифузійною установкою і теплотехнологічним комплексом цукробурякового виробництва.
Разработаны оптимизационные модели диффузионного отделения свеклосахарного производства, что позволяет определять оптимальную откачку диффузионного сока, и компьютерную программу ПРОВОД для ее расчета. Полученные результаты могут быть использованы для прогнозирования и оптимального управления диффузионной установкой и теплотехнологических комплексом свеклосахарного производства.
Optimization models of extraction department of sugar beet production and a computer program to calculating are developed. It allows determining the optimal raw juice evacuation. The results obtained can be used for predicting and optimal controlling of extraction plant and thermal-technological complex of sugar production.
 
Date 2012-02-22T09:49:17Z
2012-02-22T09:49:17Z
2003
 
Identifier Масліков, М. М. Оптимальна відкачка дифузійного соку та її визначення / М. О. Масліков, М. М. Масліков // Наукові праці НУХТ. - 2003. - № 14. - С. 38-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/296
 
Language other