Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
Электроискровые технологии в пищевой промышленности: перспективы применения Electric spark technology in the food industry: perspectives of application |
|
Creator |
Гулий, І. С.
Гулый, И. С. Gulyy, I. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Дашковський, Ю. О. Дашковский, Ю. А. Dashkovskyi, Y. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Олішевський, В. В. Олишевский, В. В. Olishevskyi, V. Вєрченко, Л. М. Верченко, Л. М. Verchenko, L. Блаженко, С. І. Блаженко, С. И. Blazhenko, S. Василів, В. П. Васылив, В. П. Vasyliv, V. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. |
|
Subject |
electrical discharge
електричний розряд электрический разряд nonlinear acoustics bactericidal effect diffusion juice нелінійна акустика бактерицидний ефект дифузійний сік нелинейная акустика бактерицидный эффект диффузионный сок |
|
Description |
За рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частин За счет импульсного электрогидравлического эффекта активность известкового молока возрастает на 7 ÷ 9% по сравнению с активностью исходного известкового молока. После обработки электроискровым разрядами известковое молоко становится более гомогенным, и почти вдвое меньше расслаивается, что свидетельствует о измельчения всех его составных частей Due to the pulsed electro-active effect of lime is increased by 7 ÷ 9% compared with the activity of the original lime. After processing by the electric discharges of milk of lime is more homogeneous, and almost half the fibers, indicating that grinding all its constituent parts |
|
Date |
2012-02-23T16:10:19Z
2012-02-23T16:10:19Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець,
Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002.- №13. - С. 34-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332 |
|
Language |
uk_UK
|
|