Запис Детальніше

Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
Электроискровые технологии в пищевой промышленности: перспективы применения
Electric spark technology in the food industry: perspectives of application
 
Creator Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Дашковський, Ю. О.
Дашковский, Ю. А.
Dashkovskyi, Y.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Олішевський, В. В.
Олишевский, В. В.
Olishevskyi, V.
Вєрченко, Л. М.
Верченко, Л. М.
Verchenko, L.
Блаженко, С. І.
Блаженко, С. И.
Blazhenko, S.
Василів, В. П.
Васылив, В. П.
Vasyliv, V.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
 
Subject electrical discharge
електричний розряд
электрический разряд
nonlinear acoustics
bactericidal effect
diffusion juice
нелінійна акустика
бактерицидний ефект
дифузійний сік
нелинейная акустика
бактерицидный эффект
диффузионный сок
 
Description За рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частин

За счет импульсного электрогидравлического эффекта активность известкового молока возрастает на 7 ÷ 9% по сравнению с активностью исходного известкового молока. После обработки электроискровым разрядами известковое молоко становится более гомогенным, и почти вдвое меньше расслаивается, что свидетельствует о измельчения всех его составных частей

Due to the pulsed electro-active effect of lime is increased by 7 ÷ 9% compared with the activity of the original lime. After processing by the electric discharges of milk of lime is more homogeneous, and almost half the fibers, indicating that grinding all its constituent parts
 
Date 2012-02-23T16:10:19Z
2012-02-23T16:10:19Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець, Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002.- №13. - С. 34-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
 
Language uk_UK