Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті
Изучение влияния ржано-солодового экстракта на биохимические процессы в тесте Research of influence rye of malt extract on biochemical processes in the paste |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
Хліб, солодовий екстракт, процес бродіння, цукри.
Хлеб, солодовый экстракт, процесс брожения, сахара. Bread, malt extract, biochemical processes in the paste. |
|
Description |
Досліджували вплив житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті, які характеризували балансом зміни цукрів під час тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста при бродінні.
Изучали влияние ржано-солодового экстракта на биохимические процессы в тесте, которые характеризовали балансом сахаров в процессе тестоприготовления и газообразующей способностью теста при брожении. Examined influences rye-malt extract on biochemical processes in the paste, which characterized by a balance of a modification of Saccharums during cooking the paste and gas-making capacity of the paste at fermentation. |
|
Date |
2012-03-09T19:48:37Z
2012-03-09T19:48:37Z 2001 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
|
|
Language |
uk_UK
|
|