Запис Детальніше

Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті
Изучение влияния ржано-солодового экстракта на биохимические процессы в тесте
Research of influence rye of malt extract on biochemical processes in the paste
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject Хліб, солодовий екстракт, процес бродіння, цукри.
Хлеб, солодовый экстракт, процесс брожения, сахара.
Bread, malt extract, biochemical processes in the paste.
 
Description Досліджували вплив житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті, які характеризували балансом зміни цукрів під час тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста при бродінні.
Изучали влияние ржано-солодового экстракта на биохимические процессы в тесте, которые характеризовали балансом сахаров в процессе тестоприготовления и газообразующей способностью теста при брожении.
Examined influences rye-malt extract on biochemical processes in the paste, which characterized by a balance of a modification of Saccharums during cooking the paste and gas-making capacity of the paste at fermentation.
 
Date 2012-03-09T19:48:37Z
2012-03-09T19:48:37Z
2001
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
 
Language uk_UK