Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
Продление сроков хранения ржано-пшеничного хлеба The prolonged storage time of rye-wheaten bread |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
хліб
солодовий екстракт ферментний препарат процес черствіння декстрини хлеб солодовый экстракт ферментные препараты процесс черствения декстрины bread malt extract enzymes stylling process |
|
Description |
Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий. The influence of rye-malt extract and enzyme on stylling process. The usage in bough rye-malt extract and enzyme to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established. |
|
Date |
2012-03-09T19:55:15Z
2012-03-09T19:55:15Z 2001 |
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 104-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/411 |
|
Language |
uk_UK
|
|