Запис Детальніше

Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
Продление сроков хранения ржано-пшеничного хлеба
The prolonged storage time of rye-wheaten bread
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрини
хлеб
солодовый экстракт
ферментные препараты
процесс черствения
декстрины
bread
malt extract
enzymes
stylling process
 
Description Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий.
The influence of rye-malt extract and enzyme on stylling process. The usage in bough rye-malt extract and enzyme to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.
 
Date 2012-03-09T19:55:15Z
2012-03-09T19:55:15Z
2001
 
Identifier Сильчук, Т. А. Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 104-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
 
Language uk_UK