Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків
Перспективы использования съедобных грибов как источника полноценных белков Prospects for the use of edible mushrooms as a source of complete protein |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
білки
білкова недостатність протеїни природні джерела рослинні та тваринні білки гриби белки белковая недостаточность протеины природные источники растительные и животные белки грибы proteins protein malnutrition proteins natural sources plant and animal proteins mushrooms |
|
Description |
Аналіз структури харчування населення України свідчить про постійний дефіцит харчового білку, котрий прогнозується й на майбутнє. Тому пошук нових його джерел, збільшення виробництва продовольчого білку і формування його структури є одним із найбільш істотних та складних завдань харчування, перш за все – здорового.
Анализ структуры питания населения Украины свидетельствует о постоянном дефиците пищевого белка, который прогнозируется и на будущее. Поэтому поиск новых его источников, увеличения производства продовольственного белка и формирование его структуры является одним из наиболее существенных и сложных задач питания, прежде всего - здорового. Analysis of dietary pattern of the population of Ukraine shows a constant shortage of food proteins, which also projected for the future. Therefore, the search for new sources of its increase in production of food protein and formation of its structure is one of the most important and difficult tasks nutrition, first of all - healthy. |
|
Date |
2012-03-20T09:31:11Z
2012-03-20T09:31:11Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків / Г. О. Сімахіна // НУХТ. - 2008.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/465 |
|
Language |
uk_UK
|
|