Запис Детальніше

Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків
Перспективы использования съедобных грибов как источника полноценных белков
Prospects for the use of edible mushrooms as a source of complete protein
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
 
Subject білки
білкова недостатність
протеїни
природні джерела
рослинні та тваринні білки
гриби
белки
белковая недостаточность
протеины
природные источники
растительные и животные белки
грибы
proteins
protein malnutrition
proteins
natural sources
plant and animal proteins
mushrooms
 
Description Аналіз структури харчування населення України свідчить про постійний дефіцит харчового білку, котрий прогнозується й на майбутнє. Тому пошук нових його джерел, збільшення виробництва продовольчого білку і формування його структури є одним із найбільш істотних та складних завдань харчування, перш за все – здорового.
Анализ структуры питания населения Украины свидетельствует о постоянном дефиците пищевого белка, который прогнозируется и на будущее. Поэтому поиск новых его источников, увеличения производства продовольственного белка и формирование его структуры является одним из наиболее существенных и сложных задач питания, прежде всего - здорового.
Analysis of dietary pattern of the population of Ukraine shows a constant shortage of food proteins, which also projected for the future. Therefore, the search for new sources of its increase in production of food protein and formation of its structure is one of the most important and difficult tasks nutrition, first of all - healthy.
 
Date 2012-03-20T09:31:11Z
2012-03-20T09:31:11Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків / Г. О. Сімахіна // НУХТ. - 2008.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/465
 
Language uk_UK