Запис Детальніше

Отримання харчових пектиновмісних добавок з вторинних сировинних ресурсів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Отримання харчових пектиновмісних добавок з вторинних сировинних ресурсів
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А.
Науменко, Н. В.
Simakhina, G.
Shtanko, O.
Naumenko, N.
 
Subject пектин
важкі метали
токсиканти
адсорбція
функціональна дія
цукрові буряки
 
Description Сформулированы основные аспекты функционального действия пектиновых веществ и физиологически допустимая форма снабжения ими организма человека. Обоснован выбор источника пектинсодержащих добавок – жома, побочного продукта свеклосахарного производства, и низкотемпературной технологии как наиболее эффективного способа обезвоживания сырья.
 
Publisher Науковий світ
 
Date 2012-04-01T08:30:42Z
2012-04-01T08:30:42Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Результати досліджень вітчизняних та зарубіжних науковців, світова практика свідчать про те, що щоденне споживання харчових продуктів із достатнім вмістом пектинових речовин та інших харчових волокон сприятливо впливає на роботу серцево-судинної та травної систем, розумову діяльність, запобігає втомі
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/625
 
Language uk_UK