Отримання харчових пектиновмісних добавок з вторинних сировинних ресурсів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Отримання харчових пектиновмісних добавок з вторинних сировинних ресурсів
|
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А. Науменко, Н. В. Simakhina, G. Shtanko, O. Naumenko, N. |
|
Subject |
пектин
важкі метали токсиканти адсорбція функціональна дія цукрові буряки |
|
Description |
Сформулированы основные аспекты функционального действия пектиновых веществ и физиологически допустимая форма снабжения ими организма человека. Обоснован выбор источника пектинсодержащих добавок – жома, побочного продукта свеклосахарного производства, и низкотемпературной технологии как наиболее эффективного способа обезвоживания сырья.
|
|
Publisher |
Науковий світ
|
|
Date |
2012-04-01T08:30:42Z
2012-04-01T08:30:42Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Результати досліджень вітчизняних та зарубіжних науковців, світова практика свідчать про те, що щоденне споживання харчових продуктів із достатнім вмістом пектинових речовин та інших харчових волокон сприятливо впливає на роботу серцево-судинної та травної систем, розумову діяльність, запобігає втомі
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/625 |
|
Language |
uk_UK
|
|