Запис Детальніше

Функціональне харчування у системі відновлення здоров’я та екологічного захисту населення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Функціональне харчування у системі відновлення здоров’я та екологічного захисту населення
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Гулий, І. С.
Науменко, Н. В.
Simakhina, G.
Gulyy, I.
Naumenko, N.
Гулый, И. С.
Симахина, Г. А.
Науменко, Н. В.
 
Subject здоров'я
функціональні інгредієнти
екологічний захист
раціональне харчування
рафінована їжа
несприятливі чинники
 
Description Показано, що сучасні світові тенденції в галузі харчування пов’язані зі створенням функціональних продуктів широкого асортименту, які при щоденному використанні у складі раціону сприяють відновленню здоров’я та підтриманню його на належному рівні. З’ясовано проблеми їх створення, механізм дії на живий організм та проаналізовано ряд груп продуктів функціонального харчування, що користуются попитом на світовому та вітчизняному ринках.
 
Publisher Наукові праці УДУХТ
 
Date 2012-04-01T08:36:04Z
2012-04-01T08:36:04Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Функціональне харчування забезпечує злагодженість усіх частин організму, дає змогу відновити порушену їх регуляцію, стабілізує діяльність центральної нервової, серцево-судинної, ендокринної та імунної систем, допомагає зберегти емоційну рівновагу
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/626
 
Language uk_UK