Функціональне харчування у системі відновлення здоров’я та екологічного захисту населення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Функціональне харчування у системі відновлення здоров’я та екологічного захисту населення
|
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Гулий, І. С. Науменко, Н. В. Simakhina, G. Gulyy, I. Naumenko, N. Гулый, И. С. Симахина, Г. А. Науменко, Н. В. |
|
Subject |
здоров'я
функціональні інгредієнти екологічний захист раціональне харчування рафінована їжа несприятливі чинники |
|
Description |
Показано, що сучасні світові тенденції в галузі харчування пов’язані зі створенням функціональних продуктів широкого асортименту, які при щоденному використанні у складі раціону сприяють відновленню здоров’я та підтриманню його на належному рівні. З’ясовано проблеми їх створення, механізм дії на живий організм та проаналізовано ряд груп продуктів функціонального харчування, що користуются попитом на світовому та вітчизняному ринках.
|
|
Publisher |
Наукові праці УДУХТ
|
|
Date |
2012-04-01T08:36:04Z
2012-04-01T08:36:04Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Функціональне харчування забезпечує злагодженість усіх частин організму, дає змогу відновити порушену їх регуляцію, стабілізує діяльність центральної нервової, серцево-судинної, ендокринної та імунної систем, допомагає зберегти емоційну рівновагу
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/626 |
|
Language |
uk_UK
|
|