Запис Детальніше

Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Науменко, Н. В.
Simakhina, G.
Naumenko, N.
Симахина, Г. А.
Науменко, Н. В.
 
Subject Болонський процес
євроінтеграція
інженерна освіта
нове покоління
традиції
перспективи
 
Description Визначено основні пріоритети у підготовці та становленні технологів з розроблення і виробництва харчових продуктів оздоровчої дії, виходячи із сучасних потреб людини та останніх досягнень науки й технології перероблення сільськогосподарської сировини. Обґрунтовано необхідність поєднання професійних і гуманітарних знань у системі навчання майбутніх фахівців.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-04-01T08:42:36Z
2012-04-01T08:42:36Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Йдеться насамперед про вітчизняну інженерну освіту, яка справедливо вважалась і вважається однією з найкращих у світі. І цей рівень треба зберігати, примножувати й раціонально адаптувати до ринкових умов.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/627
 
Language uk_UK