Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття
|
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Науменко, Н. В. Simakhina, G. Naumenko, N. Симахина, Г. А. Науменко, Н. В. |
|
Subject |
Болонський процес
євроінтеграція інженерна освіта нове покоління традиції перспективи |
|
Description |
Визначено основні пріоритети у підготовці та становленні технологів з розроблення і виробництва харчових продуктів оздоровчої дії, виходячи із сучасних потреб людини та останніх досягнень науки й технології перероблення сільськогосподарської сировини. Обґрунтовано необхідність поєднання професійних і гуманітарних знань у системі навчання майбутніх фахівців.
|
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-04-01T08:42:36Z
2012-04-01T08:42:36Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Йдеться насамперед про вітчизняну інженерну освіту, яка справедливо вважалась і вважається однією з найкращих у світі. І цей рівень треба зберігати, примножувати й раціонально адаптувати до ринкових умов.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/627 |
|
Language |
uk_UK
|
|