Перспективы использования съедобных грибов в качестве полноценных белков
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективы использования съедобных грибов в качестве полноценных белков
Перспективи використання їстівних грибів в якості повноцінних білків Prospects for the use of edible fungi as complete proteins |
|
Creator |
Симахина, Г. А.
Simakhina, G. Сімахіна, Г. О. |
|
Subject |
протеины
белковый дефицит новые источники сырья грибы технология переработки биологическая ценность протеїни білковий дефіцит нові джерела сировини гриби технологія переробки біологічна цінність proteins protein deficiency new sources of raw materials mushrooms processing technology bioavailability |
|
Description |
Осуществленный анализ проблемы свидетельствует о значительной перспективности направления по созданию технологии производства протеиновых концентратов и белковых композиций на основе грибных культур. Важным заданием организации производства таких продуктов является подбор исходного сырья, в связи с чем необходимо изучать фонд как лесных грибов, так и культивированных.
Здійснений аналіз проблеми свідчить про значну перспективність напрямку по створенню технології виробництва протеїнових концентратів і білкових композицій на основі грибних культур. Важливим завданням організації виробництва таких продуктів є добір сировини, у зв'язку з чим необхідно вивчати фонд як лісових грибів, так і культивованих. Carried out the analysis points to a significant prospective directions for creating technology of protein concentrates and protein compositions based on fungal cultures. An important task of the production of such products is the selection of raw materials, in connection with what is necessary to study the fund as wild mushrooms and cultivated. |
|
Date |
2012-04-01T09:06:44Z
2012-04-01T09:06:44Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Симахина, Г. А. Перспективы использования сьедобных грибов в качестве полноценных белков / Г. А. Симахина // Продукты & ингредиенты. - 2008. - № 6 (48). – С. 106-109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/632 |
|
Language |
other
|
|