Запис Детальніше

Перспективы использования съедобных грибов в качестве полноценных белков

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективы использования съедобных грибов в качестве полноценных белков
Перспективи використання їстівних грибів в якості повноцінних білків
Prospects for the use of edible fungi as complete proteins
 
Creator Симахина, Г. А.
Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О.
 
Subject протеины
белковый дефицит
новые источники сырья
грибы
технология переработки
биологическая ценность
протеїни
білковий дефіцит
нові джерела сировини
гриби
технологія переробки
біологічна цінність
proteins
protein deficiency
new sources of raw materials
mushrooms
processing technology
bioavailability
 
Description Осуществленный анализ проблемы свидетельствует о значительной перспективности направления по созданию технологии производства протеиновых концентратов и белковых композиций на основе грибных культур. Важным заданием организации производства таких продуктов является подбор исходного сырья, в связи с чем необходимо изучать фонд как лесных грибов, так и культивированных.
Здійснений аналіз проблеми свідчить про значну перспективність напрямку по створенню технології виробництва протеїнових концентратів і білкових композицій на основі грибних культур. Важливим завданням організації виробництва таких продуктів є добір сировини, у зв'язку з чим необхідно вивчати фонд як лісових грибів, так і культивованих.
Carried out the analysis points to a significant prospective directions for creating technology of protein concentrates and protein compositions based on fungal cultures. An important task of the production of such products is the selection of raw materials, in connection with what is necessary to study the fund as wild mushrooms and cultivated.
 
Date 2012-04-01T09:06:44Z
2012-04-01T09:06:44Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Симахина, Г. А. Перспективы использования сьедобных грибов в качестве полноценных белков / Г. А. Симахина // Продукты & ингредиенты. - 2008. - № 6 (48). – С. 106-109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
 
Language other