Запис Детальніше

Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А.
Simakhina, G.
Shtanko, O.
 
Subject цукровий буряк
високополімери
коагуляція
біодобавки
пектинові речовини
адсорбція
 
Description На сьогодні пектин та пектиновмісні сполуки мають бути віднесеними до обов'язкових незамінних компонентів при створенні харчових продуктів оздоровчого, профілактичного і лікувального призначення.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-04-05T16:02:55Z
2012-04-05T16:02:55Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Найважливішою властивістю пектинових речовин, що й визначає доцільність та необхідність їх використання в раціоні харчування, є здатність до виведення з організму людини радіонуклідів, пестицидів, важких металів та інших ксенобіотиків, які викликають важкі захворювання, в тому числі онкологічні, порушують діяльність основних функцій організму, а при тривалому надходженні призводять до смертельних випадків.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/743
 
Language uk_UK