Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
|
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А. Simakhina, G. Shtanko, O. |
|
Subject |
цукровий буряк
високополімери коагуляція біодобавки пектинові речовини адсорбція |
|
Description |
На сьогодні пектин та пектиновмісні сполуки мають бути віднесеними до обов'язкових незамінних компонентів при створенні харчових продуктів оздоровчого, профілактичного і лікувального призначення.
|
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-04-05T16:02:55Z
2012-04-05T16:02:55Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Найважливішою властивістю пектинових речовин, що й визначає доцільність та необхідність їх використання в раціоні харчування, є здатність до виведення з організму людини радіонуклідів, пестицидів, важких металів та інших ксенобіотиків, які викликають важкі захворювання, в тому числі онкологічні, порушують діяльність основних функцій організму, а при тривалому надходженні призводять до смертельних випадків.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/743 |
|
Language |
uk_UK
|
|