Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722
Методические указания к выполнению курсового и дипломного проектов студентов специальности 7.091722 Guidance for the course and diploma projects of students of the specialty 7.091722 |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Фролова, Н. Е. Івчук, Н. П. Simakhina, G. Frolova, N. Ivchuk, N. Фролова, Н. Э. Симахина, Г. А. Ивчук, Н. П. |
|
Subject |
спеціалісти
якість освіти дипломне проектування оздоровче харчування специалисты specialists качество образования quality of education дипломное проектирование graduation projects оздоровительное питание improving nutrition |
|
Description |
В проекті (роботі) студент має коротко обгрунтувати впровадження нової технології і випуск нового продукту на основі отриманих ним теоретичних і практичних знань за час навчання в університеті та проходження виробничої практики. В проекте (работе) студент должен кратко обосновать внедрение новой технологии и выпуск нового продукта на основе полученных им теоретических и практических знаний за время обучения в университете и прохождения производственной практики. The draft (work) a student must briefly justify the introduction of new technology and new product on the basis of his theoretical and practical knowledge during university studies and practical training.
|
|
Date |
2012-04-06T05:50:06Z
2012-04-06T05:50:06Z 2004 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722 / Уклад.: Г. О. Сімахіна, Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук. К.: НУХТ, 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/750 |
|
Language |
uk_UK
|
|