Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722
Методические указания к выполнению курсового и дипломного проектов студентов специальности 7.091722
Guidance for the course and diploma projects of students of the specialty 7.091722
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Фролова, Н. Е.
Івчук, Н. П.
Simakhina, G.
Frolova, N.
Ivchuk, N.
Фролова, Н. Э.
Симахина, Г. А.
Ивчук, Н. П.
 
Subject спеціалісти
якість освіти
дипломне проектування
оздоровче харчування
специалисты
specialists
качество образования
quality of education
дипломное проектирование
graduation projects
оздоровительное питание
improving nutrition
 
Description В проекті (роботі) студент має коротко обгрунтувати впровадження нової технології і випуск нового продукту на основі отриманих ним теоретичних і практичних знань за час навчання в університеті та проходження виробничої практики. В проекте (работе) студент должен кратко обосновать внедрение новой технологии и выпуск нового продукта на основе полученных им теоретических и практических знаний за время обучения в университете и прохождения производственной практики. The draft (work) a student must briefly justify the introduction of new technology and new product on the basis of his theoretical and practical knowledge during university studies and practical training.
 
Date 2012-04-06T05:50:06Z
2012-04-06T05:50:06Z
2004
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722 / Уклад.: Г. О. Сімахіна, Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук. К.: НУХТ, 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/750
 
Language uk_UK