Фракційний склад та біологічна цінність білків цукрових буряків
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Фракційний склад та біологічна цінність білків цукрових буряків
|
|
| Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. |
|
| Subject |
цукрові буряки
білок амінокислоти альбуміни перетравлювання засвоєння |
|
| Description |
Білки цукрових буряків відзначаються високою біологічною цінністю, зумовленою переважаючим вмістом водо- та солерозчинної фракцій, які характеризуються найкращою збалансованістю за амінокислотним складом та перетравлюються в організмі людини протеолітичними ферментами з мінімальними витратами енергії. Одним із засобів підвищення біологічної цінності біокомпонентів цукрових буряків є їх перероблення при температурах, нижчих нуля.
|
|
| Publisher |
Наукові праці УДУХТ
|
|
| Date |
2012-04-20T05:35:16Z
2012-04-20T05:35:16Z 2000 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
в цукрових буряках – однієї із найважливіших сільськогосподарських культур України – частка білкового азоту складає 55…62 % до загальної маси азотистих сполук.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/943 |
|
| Language |
uk_UK
|
|