Запис Детальніше

Фракційний склад та біологічна цінність білків цукрових буряків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фракційний склад та біологічна цінність білків цукрових буряків
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
 
Subject цукрові буряки
білок
амінокислоти
альбуміни
перетравлювання
засвоєння
 
Description Білки цукрових буряків відзначаються високою біологічною цінністю, зумовленою переважаючим вмістом водо- та солерозчинної фракцій, які характеризуються найкращою збалансованістю за амінокислотним складом та перетравлюються в організмі людини протеолітичними ферментами з мінімальними витратами енергії. Одним із засобів підвищення біологічної цінності біокомпонентів цукрових буряків є їх перероблення при температурах, нижчих нуля.
 
Publisher Наукові праці УДУХТ
 
Date 2012-04-20T05:35:16Z
2012-04-20T05:35:16Z
2000
 
Type Article
 
Identifier в цукрових буряках – однієї із найважливіших сільськогосподарських культур України – частка білкового азоту складає 55…62 % до загальної маси азотистих сполук.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/943
 
Language uk_UK