Запис Детальніше

Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок
Перспективы получения из побочных продуктов свеклосахарного производства биологически активных пищевых добавок
Prospects of the by-products of sugar beet production of dietary supplements
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А.
Simakhina, G.
Shtanko, O.
Штанько, О. А.
Симахина, Г. А.
 
Subject бурякоцукрове виробництво
побічні продукти
біодобавки до їжі
комплекси БАР
низькотемпературне оброблення
фракційні переходи
свеклосахарное производство
побочные продукты
биодобавки к пище
комплексы БАР
низкотемпературное обработки
фракционные переходы
sugar beet production
by-products
Supplements to food
complexes BAR
low-temperature processing
factional transitions
 
Description Необхідно вести пошук нових технологій, щоб забезпечити максимально можливе збереження поживних речовин, які містяться в сировині. І одним із шляхів вирішення ції проблеми є використання кріотехнологій які дають змогу отримати продукти профілактичної дії з високим вмістом природних біологічно активних речовин.
Необходимо вести поиск новых технологий, чтобы обеспечить максимально возможное сохранение питательных веществ, содержащихся в сырье. И одним из путей решения ции является использование криотехнологий позволяющие получить продукты профилактического действия с высоким содержанием природных биологически активных веществ.
It is necessary to search for new technologies to provide the maximum possible preservation of nutrients contained in raw materials. And one of the ways to solve the problem is to use tion kriotehnolohiy enabling preventive action to obtain products with high content of natural biologically active substances.
 
Date 2012-04-20T05:43:10Z
2012-04-20T05:43:10Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ. - 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/945
 
Language uk_UK