Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок
Перспективы получения из побочных продуктов свеклосахарного производства биологически активных пищевых добавок Prospects of the by-products of sugar beet production of dietary supplements |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А. Simakhina, G. Shtanko, O. Штанько, О. А. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
бурякоцукрове виробництво
побічні продукти біодобавки до їжі комплекси БАР низькотемпературне оброблення фракційні переходи свеклосахарное производство побочные продукты биодобавки к пище комплексы БАР низкотемпературное обработки фракционные переходы sugar beet production by-products Supplements to food complexes BAR low-temperature processing factional transitions |
|
Description |
Необхідно вести пошук нових технологій, щоб забезпечити максимально можливе збереження поживних речовин, які містяться в сировині. І одним із шляхів вирішення ції проблеми є використання кріотехнологій які дають змогу отримати продукти профілактичної дії з високим вмістом природних біологічно активних речовин.
Необходимо вести поиск новых технологий, чтобы обеспечить максимально возможное сохранение питательных веществ, содержащихся в сырье. И одним из путей решения ции является использование криотехнологий позволяющие получить продукты профилактического действия с высоким содержанием природных биологически активных веществ. It is necessary to search for new technologies to provide the maximum possible preservation of nutrients contained in raw materials. And one of the ways to solve the problem is to use tion kriotehnolohiy enabling preventive action to obtain products with high content of natural biologically active substances. |
|
Date |
2012-04-20T05:43:10Z
2012-04-20T05:43:10Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ. - 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/945 |
|
Language |
uk_UK
|
|