Запис Детальніше

Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок
Побочные продукты свеклосахарного производства как источник пищевых минеральных биодобавок
By-products of sugar production as a source of dietary mineral dietary supplements
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А.
Simakhina, G.
Shtanko, O.
Симахина, Г. А.
 
Subject оздоровче харчування
функціональні інгредієнти
вторинні сировинні джерела
буряковий жом
оздоровительное питание
функциональные ингредиенты
вторичные сырьевые источники
свекловичный жом
improving nutrition
functional ingredients
Secondary sources of raw materials
beet pulp
 
Description Найефективнішим, фізіологічно обґрунтованим та економічно доступним способом кардинального поліпшення забезпечення населення України біологічно активними речовинами є регулярне введення до раціону харчових продуктів, збагачених цими речовинами. Одним із шляхів розширення вітчизняного виробництва збагачених мікронутрієнтами харчових продуктів є використання вторинних сировинних ресурсів харчової промисловості та, передусім, побічних продуктів цукробурякового виробництва – жому й меляси.
Эффективным, физиологически обоснованным и экономически доступным способом кардинального улучшения обеспечения населения Украины биологически активными веществами является регулярное введение в рацион пищевых продуктов, обогащенных этими веществами. Одним из путей расширения отечественного производства обогащенных микронутриентами пищевых продуктов является использование вторичных сырьевых ресурсов пищевой промышленности и, прежде всего, побочных продуктов свеклосахарного производства - жома и мелассы.
The most effective, physiologically reasonable and economically affordable way to radically improve the supply of biologically active substances Ukraine is a regular input to the diet foods rich in these substances. One of the ways to increase domestic production of micronutrient rich foods is the use of secondary raw materials food and, above all, by-products of sugar production - molasses and bagasse.
 
Date 2012-04-21T09:11:52Z
2012-04-21T09:11:52Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 55-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/954
 
Language uk_UK