Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок
Побочные продукты свеклосахарного производства как источник пищевых минеральных биодобавок By-products of sugar production as a source of dietary mineral dietary supplements |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А. Simakhina, G. Shtanko, O. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
оздоровче харчування
функціональні інгредієнти вторинні сировинні джерела буряковий жом оздоровительное питание функциональные ингредиенты вторичные сырьевые источники свекловичный жом improving nutrition functional ingredients Secondary sources of raw materials beet pulp |
|
Description |
Найефективнішим, фізіологічно обґрунтованим та економічно доступним способом кардинального поліпшення забезпечення населення України біологічно активними речовинами є регулярне введення до раціону харчових продуктів, збагачених цими речовинами. Одним із шляхів розширення вітчизняного виробництва збагачених мікронутрієнтами харчових продуктів є використання вторинних сировинних ресурсів харчової промисловості та, передусім, побічних продуктів цукробурякового виробництва – жому й меляси. Эффективным, физиологически обоснованным и экономически доступным способом кардинального улучшения обеспечения населения Украины биологически активными веществами является регулярное введение в рацион пищевых продуктов, обогащенных этими веществами. Одним из путей расширения отечественного производства обогащенных микронутриентами пищевых продуктов является использование вторичных сырьевых ресурсов пищевой промышленности и, прежде всего, побочных продуктов свеклосахарного производства - жома и мелассы. The most effective, physiologically reasonable and economically affordable way to radically improve the supply of biologically active substances Ukraine is a regular input to the diet foods rich in these substances. One of the ways to increase domestic production of micronutrient rich foods is the use of secondary raw materials food and, above all, by-products of sugar production - molasses and bagasse. |
|
Date |
2012-04-21T09:11:52Z
2012-04-21T09:11:52Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 55-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/954 |
|
Language |
uk_UK
|
|