Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
Влияние ржано – солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на срок хранения и аромат ржано-пшеничного хлеба The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on aromatic and staling process of bread |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Білик, О. А. Билык, Е. А. Bilyk, O. |
|
Subject |
Тісто, хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння.
Тесто, хлеб, солодовый экстракт, ферментный препарат, процесс черствения. Dough, bread, malt extract, enzymes, staling process. |
|
Description |
Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба.
Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества карбонильных соединений, что улучшает аромат хлеба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, a content of aromatic matters, saving the freshness of bread and stylling process. |
|
Contributor |
Дробот, В. І. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату “Новаміл” на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 6. - С. 59-61.
|
|
Date |
2012-06-11T13:45:45Z
2012-06-11T13:45:45Z 2001 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1319
|
|
Language |
uk_UK
|
|