Запис Детальніше

Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
Влияние ржано – солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на срок хранения и аромат ржано-пшеничного хлеба
The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on aromatic and staling process of bread
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
 
Subject Тісто, хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння.
Тесто, хлеб, солодовый экстракт, ферментный препарат, процесс черствения.
Dough, bread, malt extract, enzymes, staling process.
 
Description Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба.
Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества карбонильных соединений, что улучшает аромат хлеба.
The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, a content of aromatic matters, saving the freshness of bread and stylling process.
 
Contributor Дробот, В. І. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату “Новаміл” на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 6. - С. 59-61.
 
Date 2012-06-11T13:45:45Z
2012-06-11T13:45:45Z
2001
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1319
 
Language uk_UK