Запис Детальніше

Особливості формування цінової політики на підприємствах хлібопекарної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування цінової політики на підприємствах хлібопекарної галузі
Особенности формирования ценовой политики на предприятиях хлебопекарной отрасли
Peculiarities of pricing policy determination on enterprises of baking industry
 
Creator Ємцева, Г. Ф.
Емцева, Г. Ф.
Yemtseva, G.
 
Subject Ціна, цінова політика, ціноутворення, ціноутворюючі чинники.
Цена, ценовая политика, ценообразование, ценообразующие факторы.
Price, price policy, pricing formation, pricing formation factors.
 
Description Ціна на продукцію повинна визначатися після детального аналізу, який врахував би не тільки попит споживачів, ціни конкурентів та фактичні витрати на виробництво, але і ринкову поведінку підприємства, його мету. Залежно від поставленої мети будується політика ціноутворення. Формування цінової політики є одним з головних чинників, який суттєво впливає на присутність підприємства на ринку.
Цена на продукцию должна определяться после детального анализа, который учел бы не только потребительский спрос, цены конкурентов и фактические затраты на производство, но и рыночное поведение предприятия, его цель. В зависимости от поставленной цели строится политика ценообразования. Формирование ценовой политики является одним из главных факторов, который существенно влияет на присутствие предприятия на рынке.
The price on products should be determined after a detailed analysis that should take into consideration not only the demand of the consumer competitors price and factual expenses on the production, but also market behavior of the enterprises and its aims. Depending on the goal that was set the pricing is formed. The pricing policy formation is one of the major components that influences significantly on the enterprise’s attendance on the market.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-06-13T11:40:33Z
2012-06-13T11:40:33Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Національного університету харчових технологій № 41, Київ. – НУХТ, 2011. – с. 121-125
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1382
 
Language other