Кріогенні технології у харчовій промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кріогенні технології у харчовій промисловості
Криогенные технологии в пищевой промышленности Cryogenic technology in the food industry |
|
Creator |
Масліков, М. М.
Масликов, М. М. Maslikov, M. M. |
|
Subject |
замороження
замораживание freezing харчові продукти кріорідини пищевые продукты криожидкости food products cryogenic liquids |
|
Description |
Розглянуто кріогенні технології, що використовують у харчовій промисловості. Наведено конструкції швидкоморозильних апаратів, їх переваги та недоліки, спосіб визначення витрати зрідженого азоту на заморожування харчових продуктів.Рассмотрены криогенные технологии, используемые в пищевой промышленности. Приведены конструкции скороморозильных аппаратов, их преимущества и недостатки, способ определения расхода жидкого азота на замораживание пищевых продуктов. Сryogenic technology used in the food industry are considered. The design сryogenic freezers, their advantages and disadvantages, the method of determining the flow of liquid nitrogen to freeze food are explained.
|
|
Date |
2012-06-14T10:22:37Z
2012-06-14T10:22:37Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Масліков, М. М. Кріогенні технології у харчовій промисловості / М. М. Масліков // Холод М+Т. – 2006. - № 4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1464 |
|
Language |
uk_UK
|
|