Запис Детальніше

Кріогенні технології у харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кріогенні технології у харчовій промисловості
Криогенные технологии в пищевой промышленности
Cryogenic technology in the food industry
 
Creator Масліков, М. М.
Масликов, М. М.
Maslikov, M. M.
 
Subject замороження
замораживание
freezing
харчові продукти
кріорідини
пищевые продукты
криожидкости
food products
cryogenic liquids
 
Description Розглянуто кріогенні технології, що використовують у харчовій промисловості. Наведено конструкції швидкоморозильних апаратів, їх переваги та недоліки, спосіб визначення витрати зрідженого азоту на заморожування харчових продуктів.Рассмотрены криогенные технологии, используемые в пищевой промышленности. Приведены конструкции скороморозильных аппаратов, их преимущества и недостатки, способ определения расхода жидкого азота на замораживание пищевых продуктов. Сryogenic technology used in the food industry are considered. The design сryogenic freezers, their advantages and disadvantages, the method of determining the flow of liquid nitrogen to freeze food are explained.
 
Date 2012-06-14T10:22:37Z
2012-06-14T10:22:37Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Масліков, М. М. Кріогенні технології у харчовій промисловості / М. М. Масліков // Холод М+Т. – 2006. - № 4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1464
 
Language uk_UK