Запис Детальніше

Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису
Влияние фруктозы и упаковочных материалов на срок хранения кристаллического ириса
The impact of fructose and packaging materials for a period of storage of a crystal iris
 
Creator Кохан (Гавва), О. О.
Кохан (Гавва), Е. А.
Kokhan (Gavva), O.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Петришин, Н. З.
Петришин, Н. З.
Petryshyn, N.
 
Subject термін зберігання
кристалічний ірис
гігроскопічність
фруктоза
пакувальні матеріали
срок хранения
кристаллический ирис
гигроскопичность
фруктоза
упаковочные материалы
period of storage
crystal iris
hygroscopicity
fructose
packing materials
 
Description Досліджено вплив фруктози та пакувальних матеріалів на зміну основних показників якості кристалічного ірису протягом гарантійного терміну зберігання. Проведена оцінка якості зразків ірису за комплексним показником. Встановлено раціональне дозування фруктози, спосіб її внесення до рецептури, обрано раціональний пакувальний матеріал, що дозволило збільшити термін зберігання кристалічного ірису.
Исследовано влияние фруктозы и упаковочных материалов на изменение основных показателей качества кристаллического ириса в течение гарантийного срока хранения. Проведена оценка качества образцов ириса по комплексному показателю. Установлено рациональное дозирования фруктозы, способ ее внесения в рецептуру, избран рациональный упаковочный материал, что позволило увеличить срок хранения кристаллического ириса.
The effect of fructose and packaging materials on the evolution of the main indicators of the quality of the crystal iris during the warranty period of storage. Assessment of the quality of samples of an iris of the complex index. Set the rational dosing of fructose, the method of its submission in the formula, elected rational packaging material, which allowed to increase the shelf life of crystal iris.
 
Date 2012-06-28T13:19:10Z
2012-06-28T13:19:10Z
2008
 
Identifier Гавва, О. О. Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису / О. О. Гавва, А. М. Дорохович, Н. З. Петришин // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 43-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1942
 
Language uk_UK