Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини
Влияние ДГСА на степень денатурации свекловичной ткани Effect of the degree of denaturation DHSA beet tissue |
|
Creator |
Ліпєц, А. А.
Гусятинська, Н. А. Коровко (Тетеріна), С. М. Липец, А. А. Гусятинская, Н. А. Коровко (Тетерина), С. М. Lipec, A. Gusyatynska, N. Korovko (Teterina), S. |
|
Subject |
дигідроксо сульфат алюмінію (ДГСА)
живильна вода ступінь денатурації пектинові речовини цукроза екстрагування бурякова стружка бурякоцукрове виробництво дигидрокси сульфат алюминия (ДГСА) питательная вода степень денатурации пектиновые вещества сахароза экстрагирования свекольная стружка свеклосахарное производство dihydroxy aluminum sulfate (DHSA) feed water degree of denaturation pectin sucrose extraction beet Chips sugar beet production |
|
Description |
Досліджено вплив дигідроксо сульфату алюмінію, у разі його використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук, зокрема пектинових речовин, в дифузійний сік. Исследовано влияние дигидрокси сульфата алюминия, в случае его использования в процессе экстрагирования сахарозы из свекловичной стружки, на переход высокомолекулярных соединений, в частности пектиновых веществ, в диффузионный сок. The effect of dihydroxy aluminum sulphate, when it is used in the extraction of sucrose from beet chips, the transition macromolecular compounds such as pectin, the diffusion juice. |
|
Date |
2012-09-16T15:57:21Z
2012-09-16T15:57:21Z 2004 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ліпєц, А. А. Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко // Наукові праці НУХТ. - 2004. - додаток № 15. – С. 7-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2610 |
|