Запис Детальніше

Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини
Влияние ДГСА на степень денатурации свекловичной ткани
Effect of the degree of denaturation DHSA beet tissue
 
Creator Ліпєц, А. А.
Гусятинська, Н. А.
Коровко (Тетеріна), С. М.
Липец, А. А.
Гусятинская, Н. А.
Коровко (Тетерина), С. М.
Lipec, A.
Gusyatynska, N.
Korovko (Teterina), S.
 
Subject дигідроксо сульфат алюмінію (ДГСА)
живильна вода
ступінь денатурації
пектинові речовини
цукроза
екстрагування
бурякова стружка
бурякоцукрове виробництво
дигидрокси сульфат алюминия (ДГСА)
питательная вода
степень денатурации
пектиновые вещества
сахароза
экстрагирования
свекольная стружка
свеклосахарное производство
dihydroxy aluminum sulfate (DHSA)
feed water
degree of denaturation
pectin
sucrose
extraction
beet Chips
sugar beet production
 
Description Досліджено вплив дигідроксо сульфату алюмінію, у разі його використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук, зокрема пектинових речовин, в дифузійний сік.

Исследовано влияние дигидрокси сульфата алюминия, в случае его использования в процессе экстрагирования сахарозы из свекловичной стружки, на переход высокомолекулярных соединений, в частности пектиновых веществ, в диффузионный сок.

The effect of dihydroxy aluminum sulphate, when it is used in the extraction of sucrose from beet chips, the transition macromolecular compounds such as pectin, the diffusion juice.
 
Date 2012-09-16T15:57:21Z
2012-09-16T15:57:21Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier Ліпєц, А. А. Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко // Наукові праці НУХТ. - 2004. - додаток № 15. – С. 7-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2610