Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків
Уменьшение потерь сахарозы от микробиологического разложения в процессе переработки сахарной свеклы Reducing losses of sucrose from microbial decomposition during processing of sugar beet |
|
Creator |
Гусятинська, Н. А.
Тетеріна, С. М. Чорна, Т. М. Ліпец, А. А. Купчик, М. П. Гусятинская, Н. А. Тетерина, С. Н. Чорная, Т. Н. Липец, А. А. Купчик, М. П. Gusyatynska, N. Teterina, S. Chorna, T. Lipec, A. Kupchik, M. P. |
|
Subject |
втрати цукрози від розкладання
потери сахарозы мікробіологічні процеси екстрагування микробиологические процессы екстрагирование loss of sucrose decomposition microbiological processes extraction |
|
Description |
Визначено вплив сучасних антисептичних препаратів на різні види мікрорганізмів бурякоцукрового виробництва. Розроблено рекомендації щодо зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання.
Определено влияние современных антисептических препаратов на различные виды микрорганизмив свеклосахарного производства. Разработаны рекомендации по снижению потерь сахарозы от микробиологического разложения. The influence of modern antiseptic agents for different types mikrorhanizmiv sugar beet production. Recommendations for reducing losses of sucrose from microbial decomposition. |
|
Date |
2012-09-28T11:58:57Z
2012-09-28T11:58:57Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гусятинська, Н. А. Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Т. М. Чорна, А. А. Ліпєц, М. П. Купчик // Праці ТДАА. – 2005. – Вип. 34. – С. 83 – 89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3064 |
|