Запис Детальніше

Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків
Уменьшение потерь сахарозы от микробиологического разложения в процессе переработки сахарной свеклы
Reducing losses of sucrose from microbial decomposition during processing of sugar beet
 
Creator Гусятинська, Н. А.
Тетеріна, С. М.
Чорна, Т. М.
Ліпец, А. А.
Купчик, М. П.
Гусятинская, Н. А.
Тетерина, С. Н.
Чорная, Т. Н.
Липец, А. А.
Купчик, М. П.
Gusyatynska, N.
Teterina, S.
Chorna, T.
Lipec, A.
Kupchik, M. P.
 
Subject втрати цукрози від розкладання
потери сахарозы
мікробіологічні процеси
екстрагування
микробиологические процессы
екстрагирование
loss of sucrose decomposition
microbiological processes
extraction
 
Description Визначено вплив сучасних антисептичних препаратів на різні види мікрорганізмів бурякоцукрового виробництва. Розроблено рекомендації щодо зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання.
Определено влияние современных антисептических препаратов на различные виды микрорганизмив свеклосахарного производства. Разработаны рекомендации по снижению потерь сахарозы от микробиологического разложения.
The influence of modern antiseptic agents for different types mikrorhanizmiv sugar beet production. Recommendations for reducing losses of sucrose from microbial decomposition.
 
Date 2012-09-28T11:58:57Z
2012-09-28T11:58:57Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Гусятинська, Н. А. Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Т. М. Чорна, А. А. Ліпєц, М. П. Купчик // Праці ТДАА. – 2005. – Вип. 34. – С. 83 – 89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3064