Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва
Пектиносодержащие порошки жома свеклосахарного производства Pektynovmisni powder with sugar beet pulp production |
|
Creator |
Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
пектин
харчова клітковина жом заморожування пектин пищевая клетчатка жом замораживания pectin dietary fiber pulp freezing |
|
Description |
З’ясовано сучасні погляди на доцільність використання у раціонах харчування пектиновмісних біодобавок, отриманих із різних видів рослинної сировини, у тому числі з вторинних сировинних ресурсів. Показано перспективи використання з цією метою побічного продукту бурякоцукрового виробництва – жому; описано результати експериментальних досліджень отримання пектиновмісних порошків шляхом низькотемпературного зневоднення жому.
Выяснены современные взгляды на целесообразность использования в рационах питания пектинсодержащих добавок, полученных из разных видов растительного сырья, в том числе из вторичных сырьевых ресурсов. Показаны перспективы применения с данной целью побочного продукта свеклосахарного производства – жома; описаны результаты экспериментальных исследований получения пектинсодержащих порошков путем низкотемпературного обезвоживания жома. It was found modern views on the feasibility of using in the diet pektynovmisnyh dietary supplements derived from different types of plant material, including secondary raw materials. Displaying prospects of using for this purpose a by-product of sugar beet - pulp, described experimental results of a pektynovmisnyh powders by low-temperature dehydration pulp. |
|
Publisher |
Tsukor Ukrayiny
|
|
Date |
2012-09-24T06:02:33Z
2012-09-24T06:02:33Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
This article represents the analysis of the modern viewpoints concerning the usage of pectin-containing additives obtained from various kinds of plant raw material.
Сімахіна, Г. О. Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва / Г. О. Сімахіна //Цукор України. - Цукор України. - 2012. - № 8. - С. 13-17. http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2891 |
|
Language |
uk_UK
|
|