Запис Детальніше

Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва
Пектиносодержащие порошки жома свеклосахарного производства
Pektynovmisni powder with sugar beet pulp production
 
Creator Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А.
 
Subject пектин
харчова клітковина
жом
заморожування
пектин
пищевая клетчатка
жом
замораживания
pectin
dietary fiber
pulp
freezing
 
Description З’ясовано сучасні погляди на доцільність використання у раціонах харчування пектиновмісних біодобавок, отриманих із різних видів рослинної сировини, у тому числі з вторинних сировинних ресурсів. Показано перспективи використання з цією метою побічного продукту бурякоцукрового виробництва – жому; описано результати експериментальних досліджень отримання пектиновмісних порошків шляхом низькотемпературного зневоднення жому.
Выяснены современные взгляды на целесообразность использования в рационах питания пектинсодержащих добавок, полученных из разных видов растительного сырья, в том числе из вторичных сырьевых ресурсов. Показаны перспективы применения с данной целью побочного продукта свеклосахарного производства – жома; описаны результаты экспериментальных исследований получения пектинсодержащих порошков путем низкотемпературного обезвоживания жома.
It was found modern views on the feasibility of using in the diet pektynovmisnyh dietary supplements derived from different types of plant material, including secondary raw materials. Displaying prospects of using for this purpose a by-product of sugar beet - pulp, described experimental results of a pektynovmisnyh powders by low-temperature dehydration pulp.
 
Publisher Tsukor Ukrayiny
 
Date 2012-09-24T06:02:33Z
2012-09-24T06:02:33Z
2012
 
Type Article
 
Identifier This article represents the analysis of the modern viewpoints concerning the usage of pectin-containing additives obtained from various kinds of plant raw material.
Сімахіна, Г. О. Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва / Г. О. Сімахіна //Цукор України. - Цукор України. - 2012. - № 8. - С. 13-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2891
 
Language uk_UK