Low temperatures in food technologies
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Low temperatures in food technologies
Низькі температури в харчових технологіях Низкие температуры в пищевых технологиях |
|
Creator |
Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О. Симахина, Г. А. Stetsenko, N. Стеценко, Н. О. Стеценко, Н. А. Науменко, Н. В. Науменко, Н. В. Naumenko, N. |
|
Subject |
cryogenous technology
low temperatures plant raw material sublimation криогенная технология кріогенна технологія низька температура низкая температура рослинна сировина растительное сырье сублімація сублимация |
|
Description |
The low-temperature (cryogenous) technology of processing the plant raw materials into biologically active food additives with increased content of vitamins, mineral elements and other precious components important for human organism functioning was designed by the scientists of NUFT, and thereto presented in this article.
Низькій температурі (cryogenous) технології переробки рослинної сировини в біологічно активні добавки до їжі з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних елементів і інших цінних компонентів, важливих для функціонування людського організму був розроблений вченим НУХТ, і до неї, представлені в цій статті. Низкой температуре (cryogenous) технологии переработки растительного сырья в биологически активные добавки к пище с повышенным содержанием витаминов, минеральных элементов и других ценных компонентов, важных для функционирования человеческого организма был разработан ученым NUFT, и к ней, представленные в этой статье. |
|
Date |
2012-09-24T06:05:53Z
2012-09-24T06:05:53Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Simakhina, G.
Low temperatures in food technologies / G. Simakhina, N. Stetsenko, N. Naumenko // Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2013. — № 48. — С. 144-148.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2892 |
|
Language |
en_US
|
|