Запис Детальніше

Low temperatures in food technologies

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Low temperatures in food technologies
Низькі температури в харчових технологіях
Низкие температуры в пищевых технологиях
 
Creator Simakhina, G.
Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А.
Stetsenko, N.
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Науменко, Н. В.
Науменко, Н. В.
Naumenko, N.
 
Subject cryogenous technology
low temperatures
plant raw material
sublimation
криогенная технология
кріогенна технологія
низька температура
низкая температура
рослинна сировина
растительное сырье
сублімація
сублимация
 
Description The low-temperature (cryogenous) technology of processing the plant raw materials into biologically active food additives with increased content of vitamins, mineral elements and other precious components important for human organism functioning was designed by the scientists of NUFT, and thereto presented in this article.
Низькій температурі (cryogenous) технології переробки рослинної сировини в біологічно активні добавки до їжі з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних елементів і інших цінних компонентів, важливих для функціонування людського організму був розроблений вченим НУХТ, і до неї, представлені в цій статті.
Низкой температуре (cryogenous) технологии переработки растительного сырья в биологически активные добавки к пище с повышенным содержанием витаминов, минеральных элементов и других ценных компонентов, важных для функционирования человеческого организма был разработан ученым NUFT, и к ней, представленные в этой статье.
 
Date 2012-09-24T06:05:53Z
2012-09-24T06:05:53Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Simakhina, G. Low temperatures in food technologies / G. Simakhina, N. Stetsenko, N. Naumenko // Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2013. — № 48. — С. 144-148.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2892
 
Language en_US