Запис Детальніше

Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин
Основы компьютерной химии биологически активных веществ
Fundamentals of computer chemistry of biologically active substances
 
Creator Стеценко, Н. О.
Дегтярьов, Л. С.
Іванова, В. Д.
Stetsenko, N.
Degtyarev, L.
Frolova, N.
Ivanova, V.
Дегтярев, Л. С.
Фролова, Н. Э.
Фролова, Н. Е.
Иванова, В. Д.
Стеценко, Н. А.
 
Subject комп'ютерна хімія
біологічно активні речовини
конспект лекцій
компьютерная химия
биологически активные вещества
конспект лекций
computer chemistry
biologically active substances
lecture notes
 
Description Вивчення будови і властивостей біологічно активних речовин – одна з основних і важливих складових, що дозволяє розробляти принципи раціонального харчування, конструювання нових харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення. Будова сполук, їх властивості і реакційна здатність визначають механізми перетворень, що відбуваються у технологічних процесах. Тому необхідно враховувати ці знання при створенні нових корисних фізіологічно функціональних інгредієнтів, розробці новітніх технологій харчових продуктів оздоровчої дії.
Изучение строения и свойств биологически активных веществ - одна из основных и важных составляющих, позволяет разрабатывать принципы рационального питания, конструирование новых пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения. Строение соединений, их свойства и реакционная способность определяют механизмы преобразований, происходящих в технологических процессах. Поэтому необходимо учитывать эти знания при создании новых полезных физиологически функциональных ингредиентов, разработке новейших технологий пищевых продуктов оздоровительного действия.
The study of the structure and properties of biologically active substances - one of the main and important components that enables you to develop the principles of nutrition, construction of new foods and health prevention purposes. The structure of the compounds, their properties and reactivity determine the mechanisms of transformations occurring in the process. It is therefore necessary to take into account this knowledge to create useful new physiologically functional ingredients, developing new technologies foods health action.
 
Date 2012-09-29T21:17:50Z
2012-09-29T21:17:50Z
2012
 
Type Book
 
Identifier Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин : конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170109 «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» денної форми навчання / Н. О. Стеценко, Л. С. Дегтярьов, Н. Е. Фролова, В. Д. Іванова. – К. : НУХТ, 2012. – 87 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3076
 
Language uk_UK