Запис Детальніше

Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем
Исследование механизма сорбции кверцетина пористым крахмалом
Investigation of the sorption mechanism of quercetin porous starch
 
Creator Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Парняков, О. С.
Парняков, А. С.
Parnyakov, O.
 
Subject кріотекстурат крохмалю
криотекстурат крахмала
krioteksturat starch microcapsules
мікрокапсули
флавоноїди
сорбція
микрокапсулы
флавоноиды
сорбция
flavonoids
 
Description Дослідили механізм сорбції кверцетину пористим крохмалем і встановили, що даний вітамін утримується крохмалем через утворення хімічних зв’язків за типом хемосорбції. Проведені дослідження довели можливість утворення розчинних вітамінних комплексів на основі кріотекстуратів крохмалю.
Исследовали механизм сорбции кверцетина пористым крахмалом и установили, что данный витамин содержится крахмал через образование химических связей по типу хемосорбции. Проведенные исследования доказали возможность образования растворимых витаминных комплексов на основе криотекстуратов крахмала.
Investigated the mechanism of sorption of quercetin porous starch and found that this vitamin contained starch through formation of chemical bonds by type of chemisorption. Studies have shown the possibility of formation of soluble vitamin complexes based krioteksturativ starch.
 
Date 2012-04-12T07:31:51Z
2012-04-12T07:31:51Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Грабовська, О. В. Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем / О. В. Грабовська, О. Парняков // Хімія та хімічні технології: міжнар. конф. молодих вчених ССТ-2011: тези доп. – 2011. – С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/845
 
Language other