Запис Детальніше

Солодове борошно у кондитерських виробах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Солодове борошно у кондитерських виробах
Солодовая мука в кондитерских изделиях
A malt flour in confectionery products
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Пантелеєнко, О. С.
Пантелеенко, А. С.
Panteleenko, O.
 
Subject кондитерські вироби
кондитерские изделия
confectionery
солод
харчова цінність
солод
пищевая ценность
malt
food value
 
Description В роботі розглянуто використання вівсяного солоду у кондитерських борошняних виробах, особливо борошняних виробах дієтичного призначення.
В работе рассмотрено использование овсяного солода в кондитерских мучных изделиях, особенно мучных изделиях диетического назначения.
We consider the use of oat malt flour confectionery products, particularly flour dietary purposes.
 
Date 2012-06-11T13:33:13Z
2012-06-11T13:33:13Z
2010
 
Identifier Ковбаса, В. М. Солодове борошно у кондитерських виробах / В. М. Ковбаса, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, О. Пантелеєнко // Продовольча індустрія АПК. — 2010. — № 3-4. — С. 35-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1316
 
Language uk_UK