Солодове борошно у кондитерських виробах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Солодове борошно у кондитерських виробах
Солодовая мука в кондитерских изделиях A malt flour in confectionery products |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Пантелеєнко, О. С. Пантелеенко, А. С. Panteleenko, O. |
|
Subject |
кондитерські вироби
кондитерские изделия confectionery солод харчова цінність солод пищевая ценность malt food value |
|
Description |
В роботі розглянуто використання вівсяного солоду у кондитерських борошняних виробах, особливо борошняних виробах дієтичного призначення.
В работе рассмотрено использование овсяного солода в кондитерских мучных изделиях, особенно мучных изделиях диетического назначения. We consider the use of oat malt flour confectionery products, particularly flour dietary purposes. |
|
Date |
2012-06-11T13:33:13Z
2012-06-11T13:33:13Z 2010 |
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Солодове борошно у кондитерських виробах / В. М. Ковбаса, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, О. Пантелеєнко // Продовольча індустрія АПК. — 2010. — № 3-4. — С. 35-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1316 |
|
Language |
uk_UK
|
|