Шляхи покращення консистенції кефіру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи покращення консистенції кефіру
Пути улучшения консистенции кефира Ways of improving the consistency of yogurt |
|
Creator |
Кравцова, О. В.
Кравцова, О. В. Kravtsova, O. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Білецька, В. М. Билецкая, В. М. Biletska, V. Попова, В. А. Попова, В. А. Popova, V. |
|
Subject |
кисломолочний напій
кисломолочный напиток milk drink кефір масова частка сухих речовин консистенція кефир массовая доля сухих веществ консистенция yogurt mass fraction of solids texture |
|
Description |
Визначено вплив підвищення масової частки сухих речовин на консистенцію кефіру. Проведено оцінку консистенції дослідних зразків кефіру за органолептичними та реологічними показниками.
Определено влияние повышение массовой доли сухих веществ на консистенцию кефира. Проведена оценка консистенции опытных образцов кефира по органолептическими и реологическими показателями. It is influence the increasing mass fraction of solids on the consistency of yogurt. The estimation of the consistency of yogurt prototypes for organoleptic and rheological characteristics. |
|
Date |
2012-06-27T11:56:00Z
2012-06-27T11:56:00Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шляхи покращення консистенції кефіру / О. В. Кравцова, Т. А. Скорчено, В. М. Білецька, В. А. Попова // Молочное дело. - 2007. - № 8. - С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1931 |
|
Language |
other
|
|