Запис Детальніше

Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна в спиртовому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна в спиртовому виробництві
Оптимизация режимов ферментативного гидролиза составных зерна в спиртовом производстве
Optimization of enzymatic hydrolysis of compound grain alcohol production
 
Creator Левандовський, Л. В.
Левандовский, Л. В.
Levandovskiy, L.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
Глускіна, Т. С.
Глускина, Т. С.
Hluskina, T.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
 
Subject ферментні препарати
ферментные препараты
enzyme preparations
спиртове виробництво
низькотемпературне розварювання сировини
оцукрювання
зброджування
зріла бражка
спиртовое производство
низкотемпературное разваривание сырья
осахаривание
сбраживание
зрелая бражка
alcohol production
low temperature cooking of raw materials
saccharification
fermentation
mature mash
 
Description Досліджено можливість і особливості використання ферментних препаратів в технології спирту з крахмалевмісної сировини. Оптимізовано технологічні режими низькотемпературного розварювання сировини при використанні цих ферментних препаратів із забезпеченням нормативного виходу спирту з 1 т умовного крохмалю.
Исследована возможность и особенности использования ферментных препаратов в технологии спирта из крахмалосодержащего сырья. Оптимизированы технологические режимы низкотемпературного разваривания сырья при использовании этих ферментных препаратов с обеспечением нормативного выхода спирта из 1 т условного крахмала.
The possibility of the use and characteristics of enzyme preparations in the technology of alcohol from starch feedstock. Optimized process conditions of low temperature cooking of raw materials for the use of these enzyme preparations to ensure the regulatory output of alcohol from one ton conventional starch.
 
Date 2012-07-03T10:22:15Z
2012-07-03T10:22:15Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Левандовський, Л. В. Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна у спиртовому виробництві / Л. В. Левандовський, Т. О. Мудрак, Т. С. Глускіна, П. Л. Шиян // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1958
 
Language other