Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна в спиртовому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна в спиртовому виробництві
Оптимизация режимов ферментативного гидролиза составных зерна в спиртовом производстве Optimization of enzymatic hydrolysis of compound grain alcohol production |
|
Creator |
Левандовський, Л. В.
Левандовский, Л. В. Levandovskiy, L. Мудрак, Т. О. Мудрак, Т. Е. Mudrak, T. Глускіна, Т. С. Глускина, Т. С. Hluskina, T. Шиян, П. Л. Шиян, П. Л. Shiyan, P. |
|
Subject |
ферментні препарати
ферментные препараты enzyme preparations спиртове виробництво низькотемпературне розварювання сировини оцукрювання зброджування зріла бражка спиртовое производство низкотемпературное разваривание сырья осахаривание сбраживание зрелая бражка alcohol production low temperature cooking of raw materials saccharification fermentation mature mash |
|
Description |
Досліджено можливість і особливості використання ферментних препаратів в технології спирту з крахмалевмісної сировини. Оптимізовано технологічні режими низькотемпературного розварювання сировини при використанні цих ферментних препаратів із забезпеченням нормативного виходу спирту з 1 т умовного крохмалю.
Исследована возможность и особенности использования ферментных препаратов в технологии спирта из крахмалосодержащего сырья. Оптимизированы технологические режимы низкотемпературного разваривания сырья при использовании этих ферментных препаратов с обеспечением нормативного выхода спирта из 1 т условного крахмала. The possibility of the use and characteristics of enzyme preparations in the technology of alcohol from starch feedstock. Optimized process conditions of low temperature cooking of raw materials for the use of these enzyme preparations to ensure the regulatory output of alcohol from one ton conventional starch. |
|
Date |
2012-07-03T10:22:15Z
2012-07-03T10:22:15Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Левандовський, Л. В. Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна у спиртовому виробництві / Л. В. Левандовський, Т. О. Мудрак, Т. С. Глускіна, П. Л. Шиян // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1958 |
|
Language |
other
|
|