Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727)
|
|
Creator |
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В. |
|
Subject |
Технология ресторанных услуг
|
|
Description |
для студ. 3 курсу денної форми навчання
|
|
Date |
2007
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/394/1/%D0%B1%D1%83%D1%84%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%A3%D1%81_%D1%96%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%BD.%D0%B2%D0%B0%D1%80.13%2C06.doc
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727). [Учебный материал] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/394/
|
|