Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичного заняття "Загальна і виробничо–торговельна структура підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Організація послуг харчування" (№723)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичного заняття "Загальна і виробничо–торговельна структура підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Організація послуг харчування" (№723)
 
Creator Усіна, А.І.
Давидова, О.Ю.
 
Subject Организация услуг питания
 
Description для студ. 2 курсу денної форми навчання
 
Date 2007
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/396/1/%D0%B2%D0%B8%D1%80-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B3_%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0_%D0%94%D0%B0%D0%B2%D1%8B%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%BD.%D0%B2%D0%B0%D1%80.14.06.doc
Усіна, А.І. и Давидова, О.Ю. (2007) Методичні вказівки до практичного заняття "Загальна і виробничо–торговельна структура підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Організація послуг харчування" (№723). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/396/