Запис Детальніше

Методичні вказівки до комплексної практики з фаху та переддипломної практики освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст", "магістр" (№1817).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до комплексної практики з фаху та переддипломної практики освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст", "магістр" (№1817).
 
Creator Ладиженська, Р.С.
 
Subject 7.14010101 - Гостиничное и ресторанное дело
8.14010101 - Гостиничное и ресторанное дело
 
Description для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 1404 – "Сфера обслуговування"
 
Date 2007
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/3434/1/3%2B%D0%9C%D0%92_%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82_%D0%9C%D0%9E.doc
Ладиженська, Р.С. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху та переддипломної практики освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст", "магістр" (№1817). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/3434/