Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
|
|
Creator |
Ладиженська, Р.С.
Усіна, А.І. |
|
Subject |
6.140101 - Гостинично-ресторанное дело
|
|
Description |
для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 1404 – «Сфери обслуговування»
|
|
Date |
2007
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/3435/1/4%D0%9C%D0%92_%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82.doc
Ладиженська, Р.С. и Усіна, А.І. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». [Образовательные ресурсы] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/3435/
|
|