Запис Детальніше

Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
 
Creator Ладиженська, Р.С.
Усіна, А.І.
 
Subject 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело
 
Description для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 1404 – «Сфери обслуговування»
 
Date 2007
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/3435/1/4%D0%9C%D0%92_%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82.doc
Ладиженська, Р.С. и Усіна, А.І. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/3435/