Запис Детальніше

Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892)
 
Creator Ладиженська, Р.С.
Усіна, А.І.
Влащенко, Н.М.
 
Subject 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело
 
Description для студентів спеціальності «Готельно- ресторанна справа» галузі знань 1404 – «Сфера обслуговування»
 
Date 2007
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/3436/1/5%D0%9C%D0%92_%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%9E%D0%B7%D0%BD%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD.doc
Ладиженська, Р.С. и Усіна, А.І. и Влащенко, Н.М. (2007) Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/3436/