Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892)
|
|
Creator |
Ладиженська, Р.С.
Усіна, А.І. Влащенко, Н.М. |
|
Subject |
6.140101 - Гостинично-ресторанное дело
|
|
Description |
для студентів спеціальності «Готельно- ресторанна справа» галузі знань 1404 – «Сфера обслуговування»
|
|
Date |
2007
|
|
Type |
Учебный материал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/3436/1/5%D0%9C%D0%92_%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%9E%D0%B7%D0%BD%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD.doc
Ладиженська, Р.С. и Усіна, А.І. и Влащенко, Н.М. (2007) Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892). [Учебный материал] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/3436/
|
|