Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805)
 
Creator Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject Технология ресторанных услуг
 
Description для студентів 3 курсу всіх форм навчання
 
Date 2007
 
Type Учебный материал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/4273/1/%D0%A1%D0%95%D0%93%D0%95%D0%94%D0%90_%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%BD.%D0%B2%D0%B0%D1%80._20_.12%2C%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D1%96%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96_%D1%82%D0%B0_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96_%D1%86%D0%B5%D1%85%D0%B8.pdf
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805). [Учебный материал]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/4273/